середа, 17 листопада 2010 16:16

Бейонсе рекламою розбещує британських дітлахів (ФОТО/ВІДЕО)

Британський комітет з рекламних стандартів (ASA) заборонив показувати рекламний ролик американської співачки Бейонсе. Зірка рекламує власні парфуми Heat (Спека).

Відео заборонили показувати до 19:30 за місцевим часом. Згідно сюжету співачка використовує парфуми, потім йде в ванну, де постає перед глядачами в спокусливих позах. Бейонсе з'являється у відвертій червоній сукні і гладить своє тіло.

На відео з "практично голою співачкою", яке транслювалося в денний час, надійшло 14 скарг. Авторами основної маси критичних зауважень стали батьки, які побоювалися, що їхні діти можуть побачити відверте промо. Незадоволення батьків викликало і відкрита сукня Бейонсе.

Комітет погодився, що реклама дійсно не призначена для дитячих очей, а тому не повинна транслюватися вдень, хоч в ній і немає явного сексуального контексту. На думку експертів, така реклама не може нікого образити.

У свою чергу парфумерна компанія Сoty за ролик Бейонс вступилася. На відео просто демонструється стиль американської співачки, який можна визначити як "сексуальний шик", вважають в компанії.

Нагадаємо, біографію Бейонсе видадуть в коміксах. Творці книги розкажуть історію співачки починаючи з участі в групі Destiny's Child, яку вирішив організувати батько зірки і закінчуючи її стрімкої сольною кар'єрою.

Zirki.info

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе рекламою розбещує британських дітлахів (ФОТО/ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути