вівторок, 16 листопада 2010 10:03

Охоронці Луценка втрутились у його сутичку зі Стогнієм (ВІДЕО)

Охоронці Луценка втрутились у його сутичку зі Стогнієм (ВІДЕО)

В Інтернеті з'явилося відео з камери спостереження, яке додається до справи про розслідування бійки за участю радника міністра внутрішніх справ Костянтина Стогнія та екс-міністра Юрія Луценка.

"У п'ятницю не було ніякого інциденту зі мною. Я завершив виступ у студії Савіка Шустера, вийшов на вулицю і спокійно спілкувався з іншими людьми. У цей час Стогній вступив у перепалку з народним депутатом Гримчаком, не зміг перемогти його інтелектом і накинувся на нього з кулаками", - розповідав Луценко.

"Після цього він придумав таку наївну історію, що нібито кидався на мене. Для мене це новина. Я взагалі не вів з ними розмови. Ні з Гуцалюком, ні зі Стогнієм. Я стояв буквально біля дверей. Є службова відеокамера, будь ласка подивіться ", - додав він.

Сам Костянтин Стогній повідомив про свою сутичку з Луценком наступне: "Я не знаю, як так вийшло, суто автоматично намагався цю людину (Луценка) у норму привести, але охорона завадила. Я тільки дотягнувся до нього трішки, бо охорона професійна, я їх знаю, працювали разом з цими хлопцями. І я зупинився відразу, в ту ж секунду, але почалися з боку охорони руки вилазити, виникла сутичка. Що там було, я точно сказати не можу. Вона була секунд десять, потім люди, що бачили це, стали кричати, і всі зупинилися".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що депутат Гримчак і Стогній побилися після ефіру програми "Шустер Live". Пізніше директор Департаменту зі зв'язків з громадськістю МВС Дмитро Андрєєв заявив, що Стогній вдарив в обличчя Луценка.

У той же час Гримчак звернувся до міліції і Генеральної прокуратури з заявою про порушення кримінальної справи відносно Стогнія.

Луценко назвав заяви Стогнія і Андрєєва брехнею, а Стогній сказав, що Гримчак вигороджує Луценка, стверджуючи, що саме він побився з радником, а не екс-міністр. Радник глави МВС вважає, що синець на обличчі нардепа Гримчака, який той продемонстрував напередодні, намальований.

Також радник Могильова заявив, що на час розслідування бійки він відсторонений від роботи не буде.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Охоронці Луценка втрутились у його сутичку зі Стогнієм (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути