субота, 13 листопада 2010 13:09

Гримчак не зніматиме побої, хоча у нього досі болить рука

Гримчак не зніматиме побої, хоча у нього досі болить рука

Юрій Гримчак отримав від Стогнія по обличчю і в нього досі болить права рука. Про це сам Гримчак розповів у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Закінчилася програма у Савіка, ми вийшли. Юрій Луценко спілкувався в одному кутку з людиною з профсоюзу. Той розповідав йому про життя. А я стояв далі", - каже він.

"Вийшов Стогній і відбулася перепалка з Луценком. Вони трохи обматюкали один одного. Не без того. Але на ефірі, коли Стогній сказав, що ніхто немає претензій до його звань, я крикнув, що я маю. Попросив слова. Але мені не дали. Тому я тоді вступив у розмову і на вулиці продовжив задавати ці питання.

Я сказав: "Як ти так швидко виріс в званнях?". А він кричав: "То що не треба було рятувати жінку?". Я казав, що треба, це призвання чоловіків. Але скільки ж він жінок тоді врятував? Бо Стогній розказував, що і підполковника отримав за те, що врятував жінку. Видно, людина нічим не займалася, рятувала жінок і отримувала за це звання. І сьогодні він діючий підполковник міліції, який знаходиться на генеральській посаді - радника міністра МВС. Він посадова особа МВС, один з керівників МВС. І до нього, як до співробітника, в мене претензії є".

Нардеп зазначив, що до нього звернулися люди і показали документи, де було зазначено, що Стогній отримав незаконно свої звання.

"Як мінімум три звання: майора, підполковника і полковника він отримав незаконно. І якщо до мене люди звертаються, я це направив до МВС. Там сказали, що все законно і ніяких питань немає. А сам пан Стогній весь час розповідає, що йому дали звання, бо він врятував якусь там жінку. Але незрозуміло, хто це. І через три місяці після майора він став підполковником", - підкреслив "нунсівець".

"Ще через певний час - полковника. І я його запитав, як це ти так отримав ці звання? А Стогнія це виводить із себе, бо він незаконно отримав ці звання. А достроково людина може отримати звання лише раз за всю службу. І він тому на вулиці зірвався. І вдарив мене в лице. А я не звик, щоб мене хтось чіпав, хоч я і мирна людина. І тоді я його відкинув на капот. Потім мене хлопці відтягували. Але я йому теж трохи дав. Досі права рука болить. Але не знаю, куди я поцілив. Побої я знімати не буду. Не хочу далі розкручувати цю справу", - пояснив нардеп.

Він також додав, що коли Стогній відійшов на 20 метрів, то крикнув, що "тепер ходи і оглядайся".

Нагадаємо, депутат від НУНС Юрій Гримчак і радник міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній побилися після теле-шоу. Вийшовши з ефіру, Луценко і Стогній обмінялися неприємними репліками на кштал "який ти ху** міністр" і "а ти хе** міліціонер".

Після цього в суперечку з матюками втрутився Гримчак.

"У збудженому стані Стогній з кулаками накинувся на Гримчака. Депутат захищаючись був вимушений відштовхнути Стогнія від себе. Радник міністра впав на машину сторонньої особи, яка стояла поруч", - розповіли в "Народній самообороні".

"Полковник Стогній полишаючи місце події звернувся до народного депутата Гримчака зі словами: "А от тепер стережись і оглядайся", - додали в прес-службі. В результаті зав'язалася кулачна сутичка, в результаті якої Стогній опинився на капоті "Альфа-Ромео" одного зі співробітників студії. На машині лишилася чимала вм'ятина.

Нагадаємо, раніше на одній з виборчих дільниць міста Ясинувате в Донецькій області стався інцидент за участю двох народних депутатів України. Юрій Гримчак прибув на дільницю, щоб бути присутнім при підрахунку голосів. Він побився з депутатом від Партії регіонів Олександром Касянюком.

Зараз ви читаєте новину «Гримчак не зніматиме побої, хоча у нього досі болить рука ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути