Ексклюзиви
четвер, 11 листопада 2010 08:44

Рідні Майкла Джексона не впізнали його голос в новому альбомі

Рідні Майкла Джексона не впізнали його голос в новому альбомі

Після того, як минулого тижня компанія Sony оголосила про підготовку до виходу першого посмертного альбому Майкла Джексона, "Michael", ім'я короля поп-музики, який помер влітку минулого року, раптово опинилося в центрі скандалу. Альбом повинен вийти в світ 14 грудня.

Щоб підігріти інтерес прихильникв творчості Джексона, керівництво звукозаписного лейблу Epic Records ухвалило рішення розмістити на офіційному сайті співака один із синглів, що увійшли до нового альбому. Проте, ледве пісня "Breaking News" з'явилася на сайті, як родичі Майкла Джексона висловили сумнів в тому, що в композиції звучить його голос.

Діти Джексона, котрі були присутні на записі цієї пісні, що проходив в 2007 році в будинку продюсера Еді Кассіо, переконані в тому, що голос, котрий звучить в "Breaking News", не має нічого спільного з голосом їхнього батька. Мати Джексона, Кетрін, і сестра Ла Тойя, також заявили, що голос здається їм "несхожим на голос Майкла".

Між тим, продюсер Джексона Теді Райлі заявив, що у нього немає сумнівів в тому, що він чує голос Майкла.

Незважаючи на те, що експерти підтвердили достовірність голосу Майкла Джексона, членів його сім'ї такий результат експертизи не влаштував. Epic Records вважає, що Кетрін і Ла Тойя маніпулюють дітьми короля поп-музики.

Відзначимо, що трагічна смерть Джексона піднесла музиканта на вершину так званого "посмертного рейтингу знаменитостей", що щорічно складається редакцією економічного видання Forbes.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Рідні Майкла Джексона не впізнали його голос в новому альбомі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі