Ексклюзиви
пʼятниця, 05 листопада 2010 10:56

У свідків по справі "колядника" Зварича вже проблеми з пам'ятю

У свідків по справі "колядника" Зварича вже проблеми з пам'ятю

У Києві відбулося одне з ключових засідань у справі екс-голови Львівського апеляційного адмінсуду Ігоря Зварича, пише видання Сегодня.

Як пише газета, суд допитував чергового свідка звинувачення - заступника голови ВАТ Львівобленерго Ярослава Стасюка. На суді він заявив, що через свого колегу-юриста передав $ 15 тисяч для отримання вигідного для Львівобленерго рішення суду (справа стосувалася податків), але не зміг назвати, отримував ці гроші особисто Зварич або ж хтось із співробітників суду.

Коли ж питання Стасюку почали задавати сам Зварич і його адвокат, свідок на багато з них відповідав: "Не пам'ятаю" (зокрема, заявив, що не пам'ятає, де саме і на чиє ім'я писав заяву про хабар, що долучили до справи).

Зварич у зв'язку з цим зазначив: "З вами важко, тому як ви нічого не пам'ятаєте". Як пише Сегодня, головуючий суддя зробив екс-судді зауваження, що на цьому процесі розглядається не пам'ять свідка.

Раніше інший свідок звинувачення, екс-колега Зварича В'ячеслав Любашевський, на суді змінив свої свідчення, заявивши, що Зварич хабарів не брав.

У грудні 2008 року Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти Зварича за підозрою в отриманні 100 тис. доларів хабара за прийняття судом незаконного рішення.

9 березня 2009 року Служба безпеки України у Львові затримала Зварича.

На початку грудня минулого року Верховний Суд продовжив строк утримання під вартою для Зварича до 9 березня 2010 року.

11 січня цього року екс-голова Львівського апеляційного адмінсуду почав ознайомлення з матеріалами кримінальної справи за обвинуваченням його в хабарництві.

Зараз ви читаєте новину «У свідків по справі "колядника" Зварича вже проблеми з пам'ятю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути