Ексклюзиви
четвер, 04 листопада 2010 14:08

Скарлетт Йоханссон стане сексуальною інопланетянкою

Скарлетт Йоханссон стане сексуальною інопланетянкою

Голлівудська красуня Скарлетт Йоханссон перетвориться в космічного прибульця у фільмі "Під шкірою", який зніматиме для студії FilmNation британський режисер Джонатан Глейзер, повідомляє в четвер The Hollywood Reporter.

"Йоханссон зіграє інопланетянку, яка потрапила на Землю. Вона приховує свою дійсну сутність за зовнішністю незвичайно привабливої жінки; вона нишпорить по віддалених шосе і пустинних куточках планети, щоб застосувати до людства свою головну зброю - ненаситну сексуальність. Вона діє безпомилково, але устрій життя на Землі поступово починає впливати на неї і притягувати, а люди - викликати інтерес і співчуття. Цей фільм дає дивовижну можливість поглянути на наш світ очима прибульця", - свідчить офіційний реліз студії.

Джонатан Глейзер, який зніматиме всю цю "захопливу і оригінальну", за словами президента компанії Глена Баснера, історію, а зараз дописує для неї сценарій, відомий за фільмами "Сексуальна тварюка" (Sexy Beast, 2005) з Беном Кінгслі і "Народження" (Birth, 2004) з Ніколь Кідман. До роботи над інопланетним триллером з Йоханссон він збирається приступити в квітні-травні 2011 року.

Мініатюрна 26-річна Скарлетт Йоханссон вважається однією з головних красунь Голлівуду, хоча славу їй принесли фільми, де зовнішність зірки зовсім не підкреслювалася - "Дівчина з перловою сережкою" (2003) і "Труднощі перекладу" (2003). Вона також грала у Вуді Аллена в "Матч Пойнті", "Сенсації" і "Вікі Кристині Барселоні", у Брайана Де Пальми в "Чорній орхідеї", а зараз знімається в "Месниках" (The Avengers), продовженні блокбастеру "Залізна людина", яке повинне вийти в травні 2012 року.

Обізнані джерела в Голлівуді вважають Скарлетт однією з головних кандидаток на роль Дейзі в екранізації "Великого Гетсбі", над якою працює зараз Баз Лурман (самого Гетсбі в ній, з чуток, зіграє Леонардо Ді Капріо). Їй також пропонувалася роль дружини Метта Деймана у новому фільмі Кемерона Кроу "Ми купили зоопарк" (We Bought а Zoo).

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон стане сексуальною інопланетянкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути