Ексклюзиви
середа, 27 жовтня 2010 14:16

Голі феміністки до Путіна: "Нас не трахнеш" (ФОТО)
14

Фото: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

У Києві біля пам'ятника Леніну на бульварі Шевченка жіночий рух FEMEN голими грудьми захищав Україну від візиту прем'єр-міністра Росії Володимира Путіна.

Шестеро активісток скандували гасла: "Путин, трогай любовницу, а не Украину", "Украина - не Алина", "Нас так легко не нагнеш", "Кремлевским карликам не дадим", "Дзюдаист, борись с другими", "Нас не трахнешь".

22-річна феміністка Євгенія Крайзман розповіла, що не боїться мерзнути за Україну. Вона вибачалась, що не могла довго говорити, бо застудила горло. Проте, за словами дівчини, застудилась в іншому місці, не під час акцій.

"Вся Україна мерзне і голодує, тому я не проти заради цього постояти 5 хв і померзнути", - наголосила вона і додала, що на її думку, "Путін приїхав, щоб загарбати черговий шматок України".

Дівчата з FEMEN повідомили, що "діти", яких вони притискали до грудей, символізують скандальну історію про роман Путіна з гімнасткою Аліною Кабаєвою. Результатом цього став хлопчик Дмитро, названий на честь президента Дмитра Медведєва.

"Путін плутає чоловічий статевий орган з пальцем. Якщо уточнювати, то Україну з Кабаєвою", - підкреслили активістки.

Жіночий рух виступає проти такого правління глави російського уряду і вважає, що Путін має визнати — "він може скільки завгодно імєть власну коханку і робити їй скільки завгодно дітей, але права імєть нашу країну йому ніхто не давав".

Акція тривала близько 10 хв. Серед глядачів були лише журналісти і випадкові перехожі. Серед правоохоронців був помічений "даішник", який фотографував оголених дівчат на свій мобільний телефон.

Як відомо, сьогодні Володимир Путін перебуває з офіційним візитом в Україні.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Голі феміністки до Путіна: "Нас не трахнеш" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

293

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути