Ексклюзиви
вівторок, 26 жовтня 2010 09:59

Екс-судді Зваричу готують виправдальний вирок?

Екс-судді Зваричу готують виправдальний вирок?

Оболонський райсуд міста Києва може виправдати екс-суддю Львівского апеляційного суду Ігоря Зварича.

Як пише газета Сегодня, його колеги, які ще недавно стверджували, що Зварич змушував їх брати хабарі, тепер відмовляються від свідчень - мовляв, і самі не брали грошей, і шеф їх перед законом чистий.

Зокрема, один зі свідків звинувачення - суддя Львівського апеляційного суду В'ячеслав Любашевський раніше повідомив, що передавав Зваричу 20 тисяч доларів відмовився від свідчень.

"Слідство мені запропонувало дати свідчення проти Зварича, Жербицький (Володимир Жербицький до весни керував слідчою групою в ГПУ у справі. - Ред) мені клявся своїм онуком, що мені нічого за це не буде. Але після того, як затримали Зварича, мені пред'явили звинувачення. 8 жовтня 2008 року в руках у мене на відео якась папка ... Після зарплати ми скидалися на ремонт суду - я збирав по 500-1000 грн., І ось їх я міг передавати Зваричу, але не в той день. Зварич грошей не вимагав", - повідомив Любашевський суду..

Між тим, сам Володимир Жербицький спростовує твердження свідка про те, що Генпрокуратура обіцяла йому імунітет.

У свою чергу, адвокати Зварича заявляють, що попереду не менше 10 судових засідань. Чергове було завершено у зв'язку з тим, що екс-судді стало погано.

Зараз ви читаєте новину «Екс-судді Зваричу готують виправдальний вирок?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути