Ексклюзиви
середа, 22 вересня 2010 11:43

Скандально відомий арбітр ФІФА арештований за контрабанду наркотиків

Скандально відомий арбітр ФІФА арештований за контрабанду наркотиків

У нью-йоркському аеропорту імені Джона Кеннеді затриманий футбольний арбітр з Еквадору Байрон Морено, у якого вилучили 4,5 кілограма героїну. Як повідомляє Associated Press, пакети з наркотиком були закріплені на тулубі і ногах рефері.

Морено, який судив, зокрема, матчі чемпіонату світу з футболу в 2002 році, прилетів до Нью-Йорка з Еквадору. Як випливає з документів, переданих митною владою до суду Брукліна, при огляді в аеропорту Морено "помітно нервував", чим привернув до себе увагу. В результаті митники змусили Морено роздягтися і виявили захований під його одягом героїн.

Уточнюється, що арбітр був затриманий пізно увечері в понеділок, 20 вересня. Надалі йому висунули звинувачення в контрабанді наркотиків і відправили до суду до в"язниці без права на звільнення під заставу.

Байрон Морено відомий скандалом, який був викликаний його суддівством на матчі 1/8 фіналу ЧС-2002. Під час зустрічі збірних Італії та Південної Кореї він не зарахував один з голів, забитих італійцями. У результаті італійці звинуватили Морено в незаконному суддівстві, яке призвело до програшу їхньої команди (через незарахований гол основний час матчу було закінчено внічию, і переможний м"яч корейці забили в додатковий час).

У 2003 році еквадорська федерація футболу тимчасово усунула Морено від роботи після матчу, який він судив на батьківщині. Причиною стали скарги на дії судді, які надійшли від обох команд, які брали участь у зустрічі. Пізніше Морено був звільнений.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Скандально відомий арбітр ФІФА арештований за контрабанду наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути