вівторок, 17 серпня 2010 10:38

Майкл Дуглас лікуватиметься від раку хіміотерапією

Майкл Дуглас лікуватиметься від раку хіміотерапією

У кіноактора Майкла Дугласа виявили рак гортані. Про це повідомляє журнал People з посиланням на прес-секретаря актора. 65-річному Дугласу належить пройти восьмитижневий курс хіміотерапії.

За словами представників Майкла Дугласа, сам актор налаштований оптимістично. Лікарі розраховують добитися його повного одужання.

Зазначимо, восени 2010 року відбудеться прем'єра фільму "Уолл-стріт 2: Гроші ніколи не сплять", який повинен стати продовженням відомої картини "Уолл-стріт" 1987 року. У сиквелі "Уолл-стріт" Майкл Дуглас не тільки зіграв одну з головних ролей, але і виступив як продюсер.

Також Майкл Дуглас відомий завдяки ролям у фільмах "Фатальний потяг", "Війна Роузів" і "Основний інстинкт". Він є володарем двох премій "Оскар" - за головну роль в "Уолл-стріт" і за продюсування картини "Пролітаючи над гніздом зозулі" за романом Кена Кізі.

Нагадаємо, у квітні цього року до п'яти років позбавлення волі за торгівлю наркотиками засуджений в Нью-Йорку син Дугласа Кемерон.

Дуглас-молодший був заарештований в липні 2008 року в престижному готелі на Манхеттені в результаті операції, проведеної агентами федерального Управління з боротьби з незаконним розповсюдженням наркотиків.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Майкл Дуглас лікуватиметься від раку хіміотерапією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути