пʼятниця, 26 березня 2010 20:39

Спікер Криму вважає, що якщо влада у ПР, то можна позбутися української

Спікер Криму вважає, що якщо влада у ПР, то можна позбутися української

Автономна Республіка Крим має намір захищати свої повноваження в питаннях використання російської мови. Про це заявив глава парламенту автономії Володимир Константинов, повідомили в прес-службі Верховної Ради АРК.

"Сьогодні Партія регіонів перебуває при владі: Президент України - представник Партії регіонів, прем"єр-міністр - представник Партії регіонів, в Криму у владі перебувають також представники Партії регіонів, тому нам нічого не заважає підняти статус Автономної Республіки Крим, хоч би до того рівня, який визначений Конституцією України, і захистити свої повноваження", - сказав Константинов.

"Ми розбиратимемося в питаннях використання російської мови в найменуваннях населених пунктів Криму, з проблемою дубляжа фільмів на українську мову, з визначенням мови діловодства. У нас є всі механізми для того, щоб підняти статус російської мови, і не говорити про це, а реально розпочати роботу в цьому питанні", - підсумував глава парламенту, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «Спікер Криму вважає, що якщо влада у ПР, то можна позбутися української». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

79

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути