Ексклюзиви
понеділок, 22 лютого 2010 13:46

Окунська хоче, щоб екс-чоловік дав їй спокій

Колишній чоловік 38-річної Наталії Окунської судиться по 11 позовних заявах.

- Його тепер називатиму юристом, тому що суд заборонив говорити будь-що про нього, - розповідає Наталія.

Позаминулого року у вересні розлучилась з нардепом-"бютівцем", адвокатом Сергієм Власенком. Більше року він намагається відсудити у неї дочок - 3-річну Поліну і Марію, 8 років.

- Юрист не знає, чого хоче - помститися мені або виховувати дітей. Якщо людина хоче виховувати дітей, він ними займається, а не надсилає десятки телеграм, в яких пише, що дуже любить своїх донечок. Телеграми - це єдиний доказ в суді. Юрист сам з"являється дуже рідко, але в суді говорить, що я забороняю йому бачитися з дітьми, - каже вона.

Наталія зазначає, що їй не потрібно грошей від юриста.

- Я прошу тільки дати спокій мені і дітям. Мені потрібно займатися вихованням дітей і працювати, а не розважати юриста по судах. На нього працює великий штат людей і йому набагато простіше здійснювати підготовку до кожного засідання, на відміну від мене, - зітхає.

За словами Окунської, юрист настільки загрався в судову гру, що забув, що ми не в Господарському суді.

- Називати в позовних заявах дітей Дитина 1 і Дитина 2 на мій погляд абсурд. Моя правова позиція дуже сильна і я боротимуся за права своїх дітей до кінця, - говорить Наталія.

Наталія Окунська написала два відкриті листи прем"єр-міністрові Юлії Тимошенко і один вручила їй особисто в руки на прямому ефірі з проханням втрутитися і захистити від свого підопічного. Але за півроку так і не дочекалася підтримки.

Зараз ви читаєте новину «Окунська хоче, щоб екс-чоловік дав їй спокій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути