Ексклюзиви
четвер, 17 грудня 2009 11:41

Ізраїльська преса повідомляє подробиці народження Кабаєвою "Путіна-джуніора"

Ізраїльська преса повідомляє подробиці народження Кабаєвою "Путіна-джуніора"

Американські ЗМІ спробували розкрити "таємницю народження" сина олімпійської чемпіонки з художньої гімнастики, депутата Держдуми РФ та телеведучої Аліни Кабаєвої. До обговорення серйозно підключилися ізраїльські ЗМІ, не взявши до уваги, що новина про те, що Кабаєва в травні 2009 року нібито народила від прем"єр-міністра Росії Володимира Путіна, була опублікована жовтою пресою.

Ізраїльське видання Maariv передрукувало "сенсаційну новину" з жовтої нью-йоркської газети The New York Post. При цьому журналісти Maariv в статті "Путін-джуніор" послалися на солідне видання The Washington Post, яке ніколи не писало про народження сина Кабаєвої. Про можливе батьківство Путіна повідомив й ізраїльський новинний сайт Ynet.

Між тим статтю на цю тему 15 грудня опублікувала The New York Post. Як стверджувало видання, Кабаєва назвала сина від Путіна на честь президента Росії Дмитра Медведєва. Якби стаття насправді була опублікована в The Washington Post, то це могло стати приводом для міжнародного скандалу.

У статті The New York Post йдеться про те, що шлюб з дочкою мусульманина Кабаєвою допоміг би Путіну заручитися підтримкою величезної мусульманської общини Росії. Видання посилається на власне джерело, яке повідомило про таємницю народження дитини. Російські ЗМІ навесні писали про те, що Кабаєва народила, але ім"я батька дитини тримається в таємниці. Крім того, Кабаєва тоді ж говорила про те, що їй подобається бути матір"ю і вона була б рада народити ще одну дитину.

Нагадаємо, що в квітні минулого року вибухнув скандал, коли російська газета "Московський кореспондент" опублікувала статтю про те, що Путін і Кабаєва нібито збираються одружитися.

Автор статті при цьому посилався на близького друга керівника компанії Арт-менеджмент центр "Карнавал-стиль", яка організовує корпоративні свята. Повідомлялося, що вже оголошений закритий тендер на право проведення весілля. Путін, за версією журналістів, розлучився зі своєю дружиною і матір"ю його двох дочок Людмилою Путіною ще в березні 2008 року. Весілля Кабаєвої та Путіна, писала газета, пройде 15 червня в Константинівському палаці в Санкт-Петербурзі.

Проте "Карнавал-стиль" відразу ж спростував ці повідомлення. Гендиректор Арт-менеджмент-центру Сергій Тилкін заявив, що ні в якому тендері вони не брали участь і ні про що подібне не знають. Газеті погрожували судом за наклеп і обіцяли її закрити. До суду справа так і не дійшла, і газета продовжила виходити.

Статтю про майбутнє весілля Путіна передрукували і західні видання, зокрема лондонська газета Evening Standard. 26 травня 2009 року Кабаєва на своєму сайті офіційно спростувала ці чутки.

У травні 2009 року з"явилися чутки, що Кабаєва народила сина, але гімнастка спростувала їх, написавши на своєму офіційному сайті: "Дорогі друзі! Не у моїх правилах коментувати чутки, але я вирішила зробити виключення. Тому що не можу залишити без відповіді багато теплих слів і побажань... На цій сторінці я пообіцяла розповідати про найбільш важливі події в своєму житті, про свою сім"ю. Тому коли я стану мамою (чого поки не відбулося), то обов"язково напишу про це". На сьогоднішній день Аліна Кабаєва не публікувала на своєму сайті повідомлень про народження дитини, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльська преса повідомляє подробиці народження Кабаєвою "Путіна-джуніора"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути