Ексклюзиви
пʼятниця, 18 вересня 2009 15:42

Двоє вболівальників "Тулузи" потрапили в лікарню

Двоє вболівальників "Тулузи" потрапили в лікарню

Два вболівальники французького футбольного клубу "Тулуза" потрапили в одну з лікарень Белграда перед матчем "Тулузи" з місцевим "Партизаном" в першому турі групового етапу Ліги Європи (колишній Кубок УЄФА). Французькі фанати побилися з уболівальниками "Партизана". Один з прихильників "Тулузи", які потрапили до лікарні, знаходиться у важкому стані. Про це повідомляє AFP.

28-річний фанат французького клубу отримав травму голови і грудної клітки. У лікарні уболівальника підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Другий фанат госпіталізований з менш серйозними травмами. Вік цього уболівальника і характер його травм не уточнюється

Уболівальники побилися незадовго до початку гри в одному з барів Белграда, де зібралися фанати "Тулузи", чисельність яких не називається. У бар увірвалися 30 уболівальників "Партизана", і почалася бійка. Окрім фанатів, травми також отримав працівник бару.

"Тулуза" в стартовому матчі групового етапу Ліги Європи перемогла "Партизан" з рахунком 3:2. Інша зустріч в групі J, де виступають французький і сербський клуби, завершилася перемогою донецького "Шахтаря" над бельгійським "Брюгге" (4:1).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Двоє вболівальників "Тулузи" потрапили в лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути