середа, 22 липня 2009 20:17

Пукача затримали на пасовищі з коровами (ФОТО, ВІДЕО)

У розпорядження ForUm"у потрапило відео із затримання колишнього начальника зовнішньої розвідки МВС України, екс-генерал-лейтенанта Олексія Пукача. На ньому колишній генерал назвав своє ім"я і прізвище, а також відповів "Так" на питання, чи брав він участь у вбивстві Георгія Гонгадзе. Він також пред"явив співробітникам правоохоронних органів свої документи для встановлення особи. Як вдалося дізнатися кореспондентові ForUm"у від сусідів, Пукача затримали на лугу, де він забирав корів з пасовища.

Нагадаємо, співробітники СБУ і Генеральної прокуратури затримали колишнього начальника зовнішньої розвідки МВС України, генерал-лейтенанта Олексія Пукача.

Обвинувачений в організації вбивства журналіста Георгія Гонгадзе Пукач був затриманий учора ввечері в одному з сіл Чудновського району Житомирської області.

Як вдалося з"ясувати, з минулого літа колишній генерал-лейтенант СБУ Олексій Пукач проживав в селі Молочки на Житомирщині під ім"ям Петро.

Його співмешканка, Лідія Загорулько представляла його сусідам як брата свого покійного чоловіка і розповідала, що він колишній капітан дальнього плавання на пенсії.

Як розповів голова Молочницької сільради Петро Кривицький, пара жила на доходи приватного господарства - здавали молоко від власних корів, продавали картоплю.

За словами голови, операція із затримання Пукача почалася ще три дні тому.

ВІДЕО

Зараз ви читаєте новину «Пукача затримали на пасовищі з коровами (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути