Мовний закон? Ура, я радію!!!

Я си тішу. Ну накінець Яник підписав той грьобаний закон. А то вже став переживати. А може заветує його. І багато людей повірить у доброго президента. Нє, на заветував. А нагнув всіх українців і показав які вони, українці, йому дорогі.

Чого я ше так тішуся з того закону? Причини є дві.

По-перше, відкрилося правдиве лице нашої так званої опозиції. Коли тіко той закон прийняли всі наші патрійоти почали рватися на барикади і махати кулаками. Помахали день. На більше чи то сил чи то розуму не стало. Може просто здрейфили? Хляпали язиками на право і на ліво. А от якихось конкретних кроків та дій — повний нуль. Не в силі наша опозиція шось таки зробити. Руки закороткі, розуму замало. Таку опозицію можна тримати як королеву у Великобританії. Красиво вийшла, ручкою помахала і всьо. На тому її обов'язок перед державою закінчився.

По-друге, може хоч тепер українці почнуть думати???!!! за всі роки незалежності України нас нагинали як хотіли і скільки хотіли. Єдиними реальними діями була революція на граніті та помаранчева революція. А далі ми слухняно слухали. На нас плювали. Ми обтиралися і далі тупо посміхалися. Може досить?! Можливо пора таки взятися до рішучих дій. Згадати про своїх пращурів козаків. Вони боролися, а не прогиналися як зараз ми. Не чекали, коли їм дадуть пару гривень шоб вийти десь і помахати прапором якоїсь політсили чи покричати. А до чого докотилися ми? За копійку продаємо Україну. Не віримо у краще майбутнє і опустивши руки робимо краще життя і так зажирілим депутатам та олігархам. Перепощуємо в фейсбуку картинки і вважаємо себе великими революціонерами. Вибачте, але Янукович фейсбук не читає. І йому до одного місця шо там про нього пишуть.

Давно помітив за українцями таку рису, якшо нам не дати по писку, нічого робити чи діяти ми не будемо. По писку нам надавали вже добряче, але навіть і зараз ми поводимся як кастрований кіт. Печально.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

68

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі