Знищити Левіафана

Світ почав розуміти російську загрозу

Все-таки не всі люди нездатні вчитися. Об'єктивна реальність поступово проникає в уми. Ні, я, звичайно, не про "ватників", які скоро вже на п'ятому році окупації українських земель у всіх бідах, принесених окупантами, звинувачують Україну, в кращому випадку - чиновників, призначених Путіним, але тільки не самого недофюрера - точно так, як їхні діди вже біля розстрільної стінки продовжували славити Сталіна, а прапрадіди - царя-батюшку Івана Грозного. Цих виправити може тільки могила. А я кажу про людей із нашого боку барикад.

Поки територіально-політичний континуум під назвою Росія не розвалений, він буде створювати загрозу і для Донбасу, і для Києва, і для Галичини

Ось, наприклад, Аркадій Бабченко - людина безумовно талановита, побачити якоу вбитою або в тюрмі було б реально шкода. Багато років я повторював йому в інтернеті про необхідність еміграції, а він пручався всіма кінцівками - хочу жити в Росії! І навіть в перший час після того, як все в тому ж 2017-го йому довелося тікати з Імперії Зла в буквальному сенсі на одній нозі, він все заявляв про своє бажання повернутися. І що він пише зараз? "Приїхав на кордон із Мордором. Стою біля шлагбаума. Дивлюся на ту сторону. Берізки, рідні простори, цибулини куполів, дитинство, отроцтво, Тарковський, Батьківщина, ось це все. Ностальгія? Туга? Бажання повернутися? Так хрін там". Або ще цитата з його блогу: "- Хто винен у війні на Донбасі? - Росія. - Що потрібно зробити, щоб зупинити війну? - Знищити Росію. Поки територіально-політичний континуум під назвою Росія не розвалений, він буде створювати загрозу і для Донбасу, і для Києва, і для Галичини. Для всіх тих республік, які вони не здатні відпустити через свої імперські замашки".

Ну що ж - краще пізно, ніж ніколи, і я кажу це без іронії.

Ще більш дивно, як повільно доходить до тих, кому це належить за посадою. На кого працюють цілі аналітичні штаби і розвідки провідних країн світу. На осіб, які приймають рішення, від яких - а, на жаль, не від мене, не від Бабченка і навіть не від колишніх росіян, які воюють в АТО за свободу України - залежить результат протистояння між цивілізацією й Імперією Зла. Яке почалося не за Путіна і навіть не за Леніна, а при Олександрі Невському, Холуї Орди і ворогові Європи - але закінчитися може вже в найближчі роки. Якщо, нарешті, вищезгадані особи усвідомлюють історичне завдання перед ними - остаточно зруйнувати російського Левіафана - і, головне, досяжність цього без всякої глобальної ядерної війни й інших жахів, навіюваних російською пропагандою. Левіафан хворий усіма мислимими хворобами, і треба просто допомогти йому померти.

Російський Левіафан хворий усіма мислимими хворобами, і треба просто допомогти йому померти. Це можливо без глобальної ядерної війни й інших жахів, навіюваних пропагандою

Незважаючи на всіх габріелів і штайнмайєрів, не кажучи вже про дрібноту типу орбанів, земанів і додонів, прогрес є і тут. Принаймні, Захід починає визнавати сам факт стратегічного протистояння, що аж ніяк не закінчилося (як там уперто продовжували вірити до останнього часу) з падінням СРСР і аж ніяк не обмежується колишньою радянською територією - тобто навіть боягузи і негідники, готові здати Кремлю Україну (як після Другої світової вони здали всю Східну Європу), нічого цим не доб'ються. Монстр не зупиниться.

З останніх новин: підтверджується, що літак Качиньського зруйнував вибух, причому тепер це фактично визнав навіть Путін (лише наполягає, що бомбу заклали в Польщі - насправді, очевидно, це було зроблено під час техобслуговування в Росії). Тобто Росія вбила військове і політичне керівництво (плюс десятки громадських діячів) великої європейської країни - члена НАТО. Такий акт державного тероризму просто не має аналогів у новітній історії.

Російські хакери намагалися зламати пошту Сенату США. За даними ЦРУ, Росія намагається підірвати вибори в Конгрес цьогоріч. Також ЦРУ вважає російську військову розвідку причетною до створення вірусу Petya.

Мова йде про чуму, яка загрожує всьому світу. І світ, нарешті, почав це розуміти - і діяти

Бойовики загону "Сербська честь", незаконно створеного президентом Республіки Сербської в Боснії Додіком, що набираються з кримінальників, навчалися в "російсько-сербському гуманітарному центрі" (не забуваємо і спробу перевороту в Чорногорії). Росія втручається в президентські вибори в Мексиці, заявив радник Трампа з нацбезпеки МакМастер.

Путін похвалив Кім Чен Ина за його ядерну програму. У Великобританії, де російські кілери почуваються привільно з часів вбивства Литвиненка, спалений в автомобілі (можливо, заживо) литовець Мік Альпс, котрий добровольцем воював в АТО.

Данія планує значно збільшити витрати на оборону через зростання військової активності Росії у Східній та Північній Європі. Глави МЗС Великобританії, Латвії, Литви, Польщі, Румунії, Хорватії, Чехії та Швеції закликали посилити протидію російській пропаганді, і цю тему обговорює Європарламент. Загалом, мова йде про чуму, яка загрожує всьому світу, і світ, нарешті, почав це розуміти - і діяти.

Оригінал на сайті американського ресурсу "7 дней",

текст скорочений

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі