Роман Грицьків
український історик та громадський діяч, дослідник Українського визвольного руху та українсько-польських відносин у ХХ столітті, діяльності ОУН і УПА, сучасної історії України, польської історіографії українсько-польських відносин 1939 – 1947 років. Експерт і аналітик з історичних питань, проблем національної пам'яті, гуманітарної та суспільної політики. Автор наукових і науково-популярних робіт, упорядник та відповідальний редактор фотоальбомів, збірників документів і матеріалів.
21.04.2015

Дещо про альтернативну енергетику

Під шумок здорожчання комунальних тарифів, заможні громадяни масово встановлюють джерела альтернативної енергії. Особливо це яскраво простежується на новобудах і комерційній нерухомості. В країні складається ситуація, коли незаможні люди, не маючи доступу до альтернативних джерел, змушені користуватися дорогими та неефективними традиційними енергоносіями.
Одним із способів врегулювання цієї ситуації повинна стати ефективна політика місцевого самоврядування у сфері енергетики. Всі об'єкти підприємницької діяльності, а також фізичні особи, які більше, як на половину унезалежнюються від традиційних джерел енергії, в обов'язковому порядку повинні встановити системи альтернативної енергетики на місцевих закладах соціального призначення чи у просторі громадського користування.
Соціальна відповідальність повинна проявлятися у конкретних справах, щоб пережити кризу мусимо допомагати один одному.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі