Безнадійні сподівання

Безнадійні сподівання

Пане Турчинов! І не сподівайтесь!.. Гра у захисті на своїй половині поля – безнадійна... Тактика на утримання рахунку (сьогоднішніх рейтингів влади і опозиції) – хибна... Звісно, якщо це не свідома гра у піддавки.

Читаю заяву одного з лідерів опозиції Турчинова щодо прийняття мовного законопроекту, яке незабаром готують регіонали у ВР і дивуюся - на що він сподівається?!.

Чи він вже готує індульгенцію і "стелить соломку" там, де опозиція вже заздалегідь приготувалася впасти, підтвердивши тим самим тезу влади щодо її неспроможності?

Примусити опозицію "грати в захисті" і виправдовуватись .. Якраз це й було тим чинником, який дозволив Банковій "дати відмашку" на прийняття більшістю у першому читанні мовного законопроекту. Саме ставка на силу і є частиною стратегії влади, що діє у апробованій сусідніми країнами парадигмі:  "ми – сила, вони – безсилі". Опозицію заганяють у вузький коридор тих, "хто вміє тільки говорити". А вона чомусь не дуже то й опирається.

Не менше дивує "сподівання" Турчинова на те, що й громадяни підтримають їхню позицію щодо протидії прийняттю цього закону. А яка це позиція?! "Сподіватися"? !. Безнадійно!..

Громадян, які виступають проти ТАКИХ законів – більшість. А от чи готові вони підтримати ТАКИХ лідерів -  питання риторичне.

І на те, що з такою позицією можна змінити парламентську більшість, щоб уникнути прийняття таких антиукраїнських законів, про що говорив Турчинов, у такому випадку можна не сподіватися.

Більшість громадян підтримали сьогоднішню опозицію на минулих виборах і це вони – громадяни - мали б "сподіватися" на те, що депутати будуть відстоювати їхні інтереси.

Досить сподіватися! Час діяти! Інакше індульгенція для опозиції, підготовлена її лідерами, може обернутися анафемою від українського народу...

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі