Олександр Бригинець
Журналіст, громадський діяч, Позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО
27.03.2015
2

У Донецьку влаштували таку стрілянину, що комунальники змивали кров за швидкими

Ватники з Донецька, з якими знову мав тривалу розмову, бо знаходжуся поруч пропускного пункту, розповіли, що після вчорашньої перестрілки вихідців з Кавказу в стилі початку 90-их, було реально море крові. Комунальні служби не лише мили асфальт біля кафе, де сталося кровопролиття зі знищеними автомобілями і бойовиками, а вимивали дорогу за швидкими, з яких кров просто текла.


Ватники перелякані - їх не так лякають карателі і хунта, як власні герої-ополченці, які можуть влаштувати в середмісті будь-яке побоїще.


"Тут завжди так буде поки нас усіх звідси не вивезуть, а сюди не завезуть нових людей", – говорить літня жінка, фіктивна переселенка, яка їздить з окупованої території за українською пенсією.


"Нічого не допоможе", - каже інша.

"Тут зло прямо з землі віє. Може, це через шахти, які випускають, якусь криваву енергію?", - каже інша, схожа на вчительку окультних наук.


Я ж думаю, що все однак буде добре. Не буває так, щоб все було погано завжди. А у них – тут на Донбасі – все погано дуже-дуже давно. Тому декому здається, що так було завжди.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі