Олександр Бригинець
Журналіст, громадський діяч, Позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО
15.01.2015
1

Чи отримують статут учасника АТО кіборги-добровольці?

Мене та Андрієвського цікавить, чи ведеться облік добровольців, які беруть участь у бойових діях по обороні аеропорту "Донецьк". І чи всім їм надано статус учасника АТО. Відповідне звернення направили до Міністерства оборони України.

Навіть під час виступу у Парламенті представник Міністерства оборони України підтвердив, що разом із регулярними військами аеропорт "Донецьк" захищають і добровольці. Саме зі встановленням статусу учасників АТО для добровольців в Україні й існує велика проблема.

Як бачимо, чиновники, які провели "5 хвилин" у зоні АТО, здобувають статус учасника АТО, а от чи отримають відповідний статус безліч добровольців (в тому числі і ті, хто беруть участь у бойових діях в головному символі героїзму бійців, яких навіть прозвали кіборгами – в аеропорту "Донецьк") - не відомо.

Нагадаємо, серед відомих добровольців, які стали кіборгами обороняючи аеропорт є чимало відомих громадських діячів. В тому числі й постмайданівський голова Оболонської РДА Микола Тихонов, який завтра після ротації повертається до Києва.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі