ДІТИ З ВАДАМИ РОЗВИТКУ ПРОЙШЛИ СУЧАСНЕ ОБСТЕЖЕННЯ

Лікувально-діагностичний центр Святого Луки, який був заснований з ініціативи Архієпископа та Митрополита Івано-Франківського Кир Володимира Війтишина прийняв та благодійно обстежив 45 дітей та підлітків з вадами розвитку.


Як зазначив економ Архієпархії прот. Михайло Клапків: "Обстеження в приватній клініці в комфортних умовах буде сприяти інтенсивнішій інтеграції таких дітей в суспільстві, тому такий крок неостанній для нашої клініки та Архієпархії вцілому.

Прес-служба Архієпархії.

ДОВІДКА.

РОЗПОЧАВ РОБОТУ ДІАГНОСТИЧНО-МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ АРХІЄПАРХІЇ.

Причиною такого кроку є особлива українська ментальність, - звертатися до лікаря тільки тоді, коли хвороба вже присутня і спричинила серйозні погіршення організму. Концепція діяльності медичного центру вирішить цю проблему, оскільки полягатиме в обов'язковому медичному огляді 2 рази на рік для семінаристів (227 осіб), священиків (450 осіб) та священичих сімей (бл. 1450 осіб), монахів та монахинь (150 осіб). В даному закладі працюють фахові спеціалісти-медики високого рівня знань, віруючі, метою яких є не тільки призначати курс лікування, але й вміти вислухати та дати добру християнську пораду для користі як душі, так і тіла.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі