"На Майдані стояли не за Порошенка!" - Вадим Згама.

Революцію розпочинають романтики, а використовують негідники...

Перепрошую за мовчання, не було ні часу, ні бажання щось писати, доводити чи пояснювати, все рівно будемо "агентами Кремля". Сьогодні нарешті зібрався зі своїми силами і думками, та приступив до роботи!

1. КРИМІНАЛЬНІ СПРАВИ.

За час мого мовчання, влада Петра Порошенка зшила багато кримінальних справ. Хочу заявити, моє оточення проти яких зараз сфальшували справи, в тому ж списку і я особисто -- Не порушували Закон України! Те, що заявляє Аваков та Ярема -- Виключно політичні репресії та розправа за те, що ми бажаємо зробити Україну такою, якою ми її омріяли на Майданах.

Багато моїх друзів та знайомих, зараз незаконно утримуються у СІЗО, колоніях та з примусовим домашнім арештом -- НЕЗАКОННО!

Ми не зраджуємо своїх побратимів, і тому кожне судилища буде супроводжуватися акцією в підтримку політв"язнів. (За час мовчання, ми провели вже 4-ри акції кампанії "Волю в"язням системи", і зупинятися точно не плануємо. За анонстами слідкуйте на аккаунтах ВК чи ФБ)

2. ЗЛИТТЯ ОКУПАЦІЙНОЇ ВІЙНИ.

У мене є зв"язок з більшісттю батальонів у зоні АТО. Наша організація та волонтери допомагають їм, як можуть. Хлопці запевняють, що все що говориться у новинах стосовно АТО -- Більшість неправди. Україна зазнає катастрофічні втрати, якщо говорять що вбили 2 солдата, то насправді 20.

Ми розуміємо, не треба вводити народ у паніку, але правду приховувати не варто! Також всі громадські активісти та волонтери прекрасно розуміють, що бюджет який витрачається на омуніцію, військову техніку, харчування -- Більшість коштів не надходить!Переважно, військових забезпечують небайдужі люди, волонтери. Влада при цьому бюджет переводить у офшори.

Коли мене арештували, то хлопчина-конвоїр мені розповів "Начальники коли приїжджають у зону АТО, то сепаратисти не стріляють декілька годин. Командири залишають АТО -- Пекло повертається! Війна на Донбасі є узгодженою з російським президентом!"

3. ОБІЦЯНКИ ПОРОШЕНКА.

Народ обрав президентом Вас тільки тому що ви гарантували мир. Зараз, ми спостерігаємо зовсім іншу картину! Також ви обіцяли люстрацію, але у люстраційному законі чітко написано, що до люстрації не підлягають ті, кого обирають: Судді, прокурори, народні депутати, міністри та президент. Тобто, люструвати будуть рядових міліціянтів, економістів, бугалтерів. МИ ВИМАГАЄМО ЛЮСТРУВАТИ КОЖНОГО ПРАВОПОРУШНИКА, НАЧАЛЬНИКА ТА ОБРАНЦЯ!!!

Петро Олексійович, не зліть нас, тому що в один момент, Ми можемо знову вийти на Майдани своєї країни, і ви переконаєтеся що ЄвроМайдани були мирним протестом. МИ НЕ ЗДАМОСЯ!

ПЕРЕМОГА БУДЕ НАШОЮ!!!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі