Mикола Михник
ГАРМАТИ НЕ МУСЯТЬ СТРІЛЯТИ ! Чернігів. Пенсіонер, дитя війни. Інженер - гідротехнік. Мудрим не став, бо в селі проживав тільки до закінчення десятирічки, звідки перейняв трохи розсудливості... Отож і ділюсь.
11.10.2014

Лихий попутав.

В одній газеті за 7 жовтня прочитав одкровення популярного лікаря країни Євгена Комаровського. Євген в дупутати не йде, хоч є партії, які готові включити його в прохідний список. Не йде, бо по природі своїй - "созидатель, а не разрушитель". Радить виділити критерії в політиці. Якщо людина збрехала, чи в прямому ефірі дозволила собі застосувати фізичну силу, чи пустословить, незважаячи на прохання ведучого помовчати, якщо кричить, перебиває опонента, демонструє неповагу до інших, то виборці повинні розуміти, що за такого політика не можна голосувати..."Мене дуже бентежить все, що відбувається, поскільки вбачаю абсолютну залежність можливості проходу в парламент від наявності грошей... Та й радикалізація суспільства приводить до крові, і більше ні до чого. Всі політики, яких ми бачимо на ток-шоу, й довели країну до нинішньої ситуації" - сказав Комаровський.

Згадав, як днями о 10-й вечора, я випадково перемкнув на Перший канал, а там –"Шустер Live". Гордон, Константиновський, Міщенко, Кужель. Ніби лихий мене попутав - дивився до кінця... Я знав, що Кужель недалека, та щоб настільки невихована! Нікому не дала висловитися, усіх перебивала. Виглядала хижою, мов коршун. Не можна було достеменно зрозуміти зміст висловів співрозмовників. Сама несла таку галіматью, що й на голову не налазить. Та головне – ні ведучий, ні присутні не зробили їй зауваження, не осадили, не присоромили. Чому?...

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі