Пане Путін, годі дурити самого себе!

Пане Путін, для чого ви намагаєтеся дурити цілий світ? " Мы никаких договоренностей не нарушали". Є ціла низка договорів, міжнародних і двосторонніх, де Росія гарантує територіальну цілісність України. Безсоромний обман. Для чого без думки про наслідки дурите й дурите власний народ? І наш народ? АТО закінчиться, люди поступово зрозуміють, що ніяких фашистів нема й не було – як ви повернете людям родинні зв'язки, розірвані вашою брехнею? Ви закликаєте до миру? Та війни не було б і в зачатках, якби ДНР і ЛНР справді хотіли особливого статусув Україні! Ми домовились би якось! Але миттю десь узялися Стрелкови-Гіркіни, стали назначати мерів і губернаторів, захоплювати зброю, і вся Україна зрозуміла, що ДНР і ЛНР – лише фігові листки для нового Придністров'я! Вас хвилюють смерті серед мирного населення? Ви чеченців знищили кожного десятого, 200000 людей, заради своєї перемоги – яке ви маєте моральне право судити військові дії в Україні за 200 убитих? Ви наказали обстріляти упертих безстрашних українців фосфорними бомбами, так що цілу ніч земля горіла, – і кричите на весь світ, що це саме українці чинять злочини проти людяності! Суцільне лицемірство, обман, безмежний цинізм!

Ви хочете завоювати Україну? А для чого вам Україна? Якщо вам Росія не потрібна, то Україна вам для чого?

Можна брехати іншим – для вигоди. Але брехати самому собі ніколи не буває ні вигідно, ні корисно.

А правда в тім, що ви боїтесь. Усвідомлений страх проглядає в ваших словах: "У нас не может быть цветных революций". Тут ви праві. Щоб революція була кольоровою, тобто масовою, але інтелігентною, без погромів, різанини, убивств, суспільсво повинне мати високий рівень культури й громадянської свідомості. А ви брехнею створили суспільство зазомбованих людиноненависників, тож у вас може бути тільки "русский бунт, бессмысленный и беспощадный".

Усвідомлено ви боїтеся революції. А неусвідомлено – страшенно боїтеся гнилого розповзання гнилого суспільства, яке ви створили брехнею. Ви не знаєте, що з усім тим робити. Тому ви ховаєтеся у звичний спосіб вирішення проблем: нова війна й нова брехня.

Бо справи у вас у Росії поганенькі. Дожились до " закону про кеди". Кожному зрозуміло, чому "плоскостопие" стало такою гострою проблемою, що вимагало реакції законодавців. 1. Очевидно, та плоскостопість свідчить про масове, коли не поголовне, прагнення ваших призовників уникнути служби в армії. Звідти масові довідки про плоскостопість. 2. Ті довідки свідчать про масову, коли не поголовну, корумпованість лікарів. 3. Якби ті хабарі не були системними і не йшли нагору, в міністерство охорони здоров'я, то назване міністерство вимагало б покарань усім лікарям, котрі своєю продажністю загрожують обороноздатності Росії. Але ніхто з чиновників не бажав втрати прибутків. І коли хтось, можливо, й ви особисто, вимагав вжити заходів для виправлення ситуації з призовниками, то законодавці зробили вигляд, що вірять у справжність хвороби, і вжили заходів… щодо кед! А щоб ніхто не зрозумів, за що карають кеди, то додали до закону ще й туфлі на підборах.

Один-єдиний закон – і той показує глибину й системність кризи, нездатність влади виправити ситуацію.

Набагато сумніший "закон про мереживну білизну". Думаю, реальна підстава для нього – катастрофічний стан статевого здоров'я молодих матерів. Безладні статеві зв'язки з раннього віку, дрімуче безкультур'я в цьому… Або ще страшніше: масовий, катастрофічний рівень статевого насильства над жінками. Щоб не зізнаватися перед світом у цьому, поклали вину за поголовне нездоров'я жінок… на штучну тканину жіночої білизни. Знову вжиті заходи звели до анекдота. Тому що реальними заходами мали бути довгострокові програми морального оздоровлення суспільства. Тут би пригодились зусилля церкви з реанімації християнських цінностей, але церква не має на це часу: вона зайнята спробою зруйнувати українську державу проповідями насильства під виглядом любові до "Святої Русі" і ненависті до "бендеров", теж, правда, православних, але не зі зломленою психікою, як у мусульмани-кадирівців. Як можна повернути суспільству моральне здоров'я, коли лідер цього суспільства обманює весь світ, убиває сотні тисяч людей, краде людей і судить їх за сфабрикованими справами? Пане Путін! 80% підтримки вашої свідчать, що 80% вашого суспільства є морально хворими. Бо ви є для них зразком поведінки.

Ви боїтесь допустити до свідомості катастрофічну дергадацію й пряме вимирання російського населення. У якомусь російському серіалі дані: в м. Іжевську 40% чоловіків продуктивного віку (25-55 р.) померли від запоїв. А скільки ще від алкогольного церозу? Від п'яних бійок? Десь так стає і Москва потроху мусульманським містом. А в Іркутську, дізналась від жителя, на менш ніж міліон громадян уже з півміліона китайців. Років через 15-20 вони прямо чи через підставних викуплять усю промисловість Сибіру. Вимирають корінні "русаки", саме ті, кого ви так осатаніло "захищаєте" в Україні.

Ви надієтесь, як казав один з ваших радників, отримати з України якісний генетичний матеріал? Вам не здається дивним, що той якісний матеріал – це генетичні українці, кого ви називали недолюдьми? Якщо "недолюди" – це якісний матеріал, то ви, виходить, ще менші? Та й надії ваші примарні: ви, завойовники, не потерпите нормальної, людської, моральної поведінки, ви висміюєте все, що не так, як у вас, ви будете висміювати дівчат, котрі не впиваються до безпам'ятсва і не злягаються з кожним, чоловіків, котрі не зневажають жінок і дітей, усіх, хто готовий допомогти в біді, замість на ній нажитися, – і скоро ми, українці, теж станемо такими, як ви, таким же гнилим фізично й морально суспільством, і знову вам, пане Путін, доведеться "захищати" когось, щоб запастися "генетичним матеріалом". Усвідомте: усього одне покоління, що виросло й виховалося не в полі "русского мира" – і вже ми для вас більш якісні, ніж ви самі! Розумієте, чому ми, всі ми, і Прибалтика, і Грузія, і Молдова, раді б утекти від вас якнайдалі?

Ви надієтеся відновити Радянський Союз? Він умер давно. Ви здатні своїм указом повернути час? Ваш Жириновський Дніпро повернути збирався, і то повна дурня: хай на Валдаї Дніпро-ручай повернуть, але Десна, Прип'ять, Псьол, Ворскла, і ще сотні річок тектимуть, де текли, і все одно утворюватимуть… Дніпро, повноводний, могутній! А час – це особлива матерія, її лопатами не розвернеш. Вас це, схоже, не переконує. Ви вивчали історію, ви маєте знати, що розпалися всі імперії, і не було в історії випадку, щоб імперія після розпаду знов розрослася до старих меж. Видно, не переконує й це. Тоді очевидне: СРСР – це не географія, а устрій. Соціалізм. Великі багатства в держави, мінімальні, зате гарантовані, статки в людей. Ви готові віддати російському народу свої 200000000000 "тяжко зароблених" доларів? Заради повернення Союзу? Так? Знов лукавите. А от російські олігархи, я впевнена, не схочуть віддати все своє багатство і з матеріальних благ мати тільки "спецпайки". До Союзу, як специфічного устрою, ви не зможете прийти навіть дуже великою кров'ю. Бо ваші друзі-олігархи ще перед експропріацією уб'ють вас, мовивши, як у російських серіалах: "Ничего личного, только бизнес".

Ореол "собирателя замель" натякає на повернення до Російської імперії? І ваші цитати щодо Новоросії це підтверджують. Подумайте: якщо не можна піти проти часу й опинитися в 1990 році, то як ви зібрались дійти проти часу аж у 1914 рік?

Видно, добряче ж ви злякались загроз, що ідуть із Китаю, з Сибіру, із занепаду центру Росії, із занепаду моралі й суспільного життя всієї країни, що ви відвернулися від усього того і втекли у примарні мрії про мертву велику імперію. Ви боїтеся зізнатися собі, що вже практично профукали Сибір, тож з переляку рвонули бити Україну, як "русский мужик" жінку б'є, коли в нього неприємності.

Уся кров, пролита на Майдані, пролита на Донбасі, пролита в Грузії, – усе це нічого не дасть, бо неможливо повернути річку часу. Усе це буде тільки податком на ваші амбіції, вашу дивну впевненість у тому, що все на світі і всі на світі підлягають вашій волі. Як керівник величезної й прекрасно оснащеної армії ви, може, й могутній. Тільки могутність ваша чорна, зла, сіє ненависть і кров. Ви хитрий, лукавий, може, й Лукавий. Але ж не Бог! Ви нездатні воскресити жодної людини, убитої з вашого наказу. Що вже говорити про імперію, яка вмерла 100 років тому! А за всі ваші злочини, за всі наклепи й безсоромні обмани ви мусите відповісти. На цьому світі – коли все ж почнете пряме захоплення України. Скоріш за все, цього не станеться, і тоді судити вас буде Бог.

Ви людина, і, як усі люди, не вічний. Хай ще років 20, хай 30 – а потім вам не потрібні будуть зібрані вами землі, густо политі людською кров'ю. Землі вам треба буде всього 2 метри вздовж, 1 метр – упоперек, 1, 8 метра – в глибину…

Висновок очевидний: пане Путін, дивіться правді у вічі. Рятуйте Росію Не подобається внутрішня політика України? Відгородіться від нас кордоном. І займайтеся Росією.

P. S. Почула, ніби в Думу поданий закон про приватні військові формування. Усім зрозуміло, для чого: щоб вводити їх в Україну. І мати право сказати, що Росія як держава агресії не веде. А ви впевнені, що вийде саме так? А я бачу інше: кілька сибірських губернаторів, кожен зі своїм військом, об'єднавшись, зможуть зробити так, що Москва у них муситиме купувати газ за ціною, яку Москва хотіла з України драти. А якщо почнуть воювати між собою? Думаю, цей закон значно прискорить розвал Росії. Маніакальна мета часто звужує "сектор спостереження"…

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі