Українці не зможуть дивитися Чемпіонат Світу українською мовою?

Вчора розпочалося найграндіозніше та найочікуваніше футбольне дійство 4-х років – Чемпіонат світу з футболу в Бразилії. Мільйони чоловіків та жінок по всьому світу протягом наступного місяця зможуть насолоджувати футбольними супербаталіями.

А чи зможемо ми це зробити в Україні?

Я вже 7 років живу без телевізора і для перегляду телебачення використовую виключно Інтернет. І от вчора, дізнавшись, що перший матч турніру Бразилія-Хорватія транслюватиме телеканал Футбол-1, почав шукати онлайн трансляцію в Інтернеті. І що ви думаєте? Я 30! хвилин намагався знайти трансляцію, яка хоча б передавала нормальний звуковий супровід матчу, але на усіх сайтах Футбол-1 безперспективно "висів".

Поки шукав, Хорватія забила перший гол і вирвалася в перед. Тут мої нерви вже не витримали. Я просто не мав іншого виходу, як знайти трансляцію на російському каналі Спорт-1, де коментатори несли проросійський шовіністичний "брєд", але яка була дуже якісною.

Пане Ахметове та керівництво телеканалу Футбол, невже так важко зробити нормальну якісну трансляцію і подарувати українцям свято футболу?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі