mirko
Душею я демократ i визнаю демократiю, пряму демократiю, сувереном якої є Народ
15.05.2014

Вдруге на однi й тi ж граблi?

Сократ казав, що зло породжується неуцтвом iнездатнiстюзрозумiти причини, по яким люди поводять себе так, а не iнакше.

Cаме найстрашнiше зло твориться сьогоднi в України, коли люди убивають один одного. Чи багатo людей задумалося над причинами цього зла? А навiщо морочити собi голову у пошуках причини, адже тодiпотрiбно буде шукати засоби позбутися її, а це чи не найважча праця; не багато знайдеться здатних на цю невдячну працю, легше за усе знайти винного. Янукович винний!

Так, у якiйсьмiрi вiн винний. Алеж Янукович, як i його попередники-гаранти — це творiння наших рук, тiльки рук та емоцiй з вiдключеним розумом i завжди вибираємо гiрших Ось де причина усiх зол! Ми, народ, дали мовчазну згоду на пограбування себе, вимирання, роззброєння, а тепер убиваємо один другого. Путiн? Це нам урок. Вивчимо ми його?

Достроковi 25 травня вибори Президента — це тiж самi граблi, на якi перший раз наступили на Майданi-2004. Майже усi кандидати з тих, хто тодi кричав "Бандитам тюрьми", а серед них i представник алiгархату, якого ще до виборiвполiттехнологи зробили Президентом, не краснiючивiд сорому за наслiдки своїє "плiдної" працi, обiцяють ще раз "ощасливити" виборця?! Україну шматують, лл'ється кров, гинуть люди, руйнується господарство, а вони проводять урочистi збори пам'ятi Лобановського. Чи це не найголовнiша справа? Бачите, вони пiдсуднiтiлькаамерикaнському суду, у себе ж вони не пiдсуднi! Познайомимося ближче?

§1). "Судя по действиям основных кандидатов в президенты, система власти, сложившаяся в стране за годы независимости, в основе своей останется прежней. ...Лучше олигархов в Украине не может быть никого: это их страна. После любой революции они прибирают ее к рукам, потому что больше некому. Но основы системы, сложившейся в Украине за годы независимости, никуда не денутся.Поэтому самого вероятного претендента на президентство в результате выборов 25 мая назовут Петр Порошенко. Этот хитрейший из всех украинских миллиардеров в конце 1990-х был союзником Виктора Медведчука, кума Владимира Путина, в рядах социал-демократической партии. В начале 2000-х участвовал в создании политической силы, позднее получившей название "Партия регионов". При всех властях Порошенко занимался политикой и параллельно богател".

(Forbes.ru 18.04.2014)

* * *

§2).З плiвок Мельниченка:

07.06.2000 р Кучма-Порошенко

Порошенко:...Я - член Вашої команди! Буду виконувати любий Ваш наказ! Там де Ви скажете! Кучма: Ну це зрозуміло.

Порошенко:Я раз в житті зробив вибір і тут ніяких не буде змін!

Кучма: ... Значить Юля ж розкручує, так сказать, олігархів, блядь, а сама то Господі!Вона тільки за 96-97, тільки в Кіпр перевела 350 мільйонів доларів, iз Енергетичних Систем.

* * *

§3). Сергій Лещенко, (Українська правда)_ Середа, 29 червня 2005

Петро Порошенко мало змінився за півроку. Тоді в січні, коли він дав попереднє інтерв'ю "Українській правді", Порошенко був претендентом у прем'єри, зараз – секретар Ради національної безпеки з очевидними амбіціями знову опинитися у попередньому статусі.

С. Лещенко: Чому досі не поставлена крапка в питанні дооцінки нечесно приватизованих підприємств?

П. Порошенко:Я вважаю, що меморандум про гарантії приватної власності, підписаний під час міні-Давосу – це така крапка, яку здатна поставити влада. Перші керівники законодавчої і виконавчої влади дійшли згоди про принципи гарантій приватної власності. Влада вважає, що приватизація пройшла у прийнятній для влади формі.

С. Лещенко: Коли буде оприлюднений список підприємств, які дооцінюватимуть і за які нинішнім власникам буде запропоновано доплатити?

П. Порошенко: Я думаю, що такого списку не буде. Після міні–Давосу і підписаного меморандуму.

Доречi. Що таке Давос? За визначенням журналiстiв - "Це живе i закрите суспiльство, iнформацiйна площадка i високласний горнолижний курорт. Сюди свiтовi полiтичнi лiдери та олiгархи приїзджають чи то на вечiрку, чи заради плетiння павутиння глобальної змови...".

* * *

§4). На сайтi Української правди 11.04.2014 17:12 на iнтeрв'ю народного депутата К. Живаго: "У Порошенка зараз високий рейтинг, але попереду довга дорога в дюнах" був поданий коментар читачем Сергiєм Правдiним, який можна вважати останнiм штрихом портрета П. Порошенка. Отже:

Сергей Правдин _ 11.04.2014 17:12

Олексій Вальцман (батько Петра Порошенка) народився 11 червня 1936 року в селі Сафяни Ізмаїльського району Одеської області в сім'ї дрібних єврейських торгівців. В 1956 році – Олексій Вальцман одружився з Євгенією Сергіївною Порошенко при цьому змінив фамілію з Вальцман на Порошенко. В 1974 році – зайняв посаду директора Бендерського Дослідного експериментально-ремонтного заводу в Молдавської РСР, де став одним із перших в СРСР цеховиком (підпільним мільйонером).

29 листопада 1985 року Олексій Порошенко був затриманий міським відділом внутрішніх справ м. Бендери, за розкрадання матеріальних цінностей в особливо великих розмірах, санкція на арешт видана 2 грудня 1985 року. Наступні півроку досудового слідства Олексій Порошенко просидів у слідчому ізоляторі м. Бандери. 20 липня 1986 року. Олексій Порошенко був засуджений вироком колегії з кримінальних справ Верховного Суду Молдавської РСР за статтями 155-1, 123 ч.2, 220 ч.2, 227 ч.1 Кримінального кодексу МРСР до 5 років позбавлення волі з відбуттям покарання у виправно-трудовій колонії загального режиму, конфіскацією майна та позбавленням права обіймати керівні посади строком на 5 років (кримінальна справа № 2-121/86). Судимість Олексія Порошенка була скасована достроково актом амністії згідно ст. 1 п. "б" Указу Президії Верховної Ради СРСР від 18 червня 1987 р. (на волю він вийшов 21 серпня 1987 року).

В 1992 році – після проголошення незалежності переїхав до Києва. В 1993 разом з сином Петром створив Концерн Укрпромінвест. На початку 2000-х років Олексій Порошенко, взявся за сільське господарство Вінницької області. А уже у 2009 році, кум його сина Петра, - президент В. Ющенко, нагородив званням "Герой України" за виявлений героїзм, під час рейдерських атак на державні та приватні цукрові заводи, і комбінати хлібопродуктів (елеватори). Сьогодні Олексій Порошенко-Вальцман, один, як i його син один з найбагатших громадян України.

Довiдка. Олигархаты контролируют 80% телевизионного рынка страны: канал "Интер" — это Дмитрий Фирташ, №14 в топ-100 украинского Forbes; "Украина" — это Ринат Ахметов, №1; "Новый канал", СТБ, ICTV, M1 и Q-TV — Виктор Пинчук, №2; 1+1 — Игорь Коломойский, №3; Пятый канал — Петр Порошенко, №7.

Отже, 25 травня — це судний день для українського народу: або вiн займе належне йому мiсце у державii пiдниметься з колiн, або у цьому столiттi Україна, як держава, зникне з карти свiту. Кому вiддати перевагу на виборах? Новим людям iтiльки новим, як Д. Ярошу, головному захиснику Евромайдану, людинi слова iдiла, дисциплiниiвiдповiдальностi, вiдданностiУкраїнi. "Правий сектор" не безнамiру зробили пугалом не тiльки для дорослих, а й дiтей. Комусь це вигiдно.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі