Після нападу на Україну Путін піде на Молдову та Польщу

Верховна Рада Криму звернулася до Володимира Путіна та Держдуми з пропозицією почати процедуру входження Криму до складу Росії. Це називається "Путін прийняв звернення до Путіна, щоб Путін подумав, як анексувати Крим до Російської Федерації".

Дії кримських депутатів неадекватні. Їхня Рада вийшла за межі конституційного поля та міжнародного права. Ніхто, крім Росії, не сприйматиме її рішення інакше як акт агресії проти України.

Треба розуміти, що у Путіна та сама хвороба, яка була в Януковича. Для неї психіатри придумують нову назву. Поки що це можна класифікувати як шизофренію із ускладненням тоталітарного синдрому.

Необмежена влада спочатку руйнує сприйняття реальності. На цьому фоні відбувається входження в сферу неадекватності. Як наслідок - руйнування психіки.

Ця хвороба невиліковна. Передбачає два способи медичного втручання. Перше, повільні реабілітаційні заходи: людині створюють емоційно приємний фон, стараються відгородити від неприємностей. Для цього її треба ізолювати в санаторії та дати можливість довгі роки лікуватися. Потім можна повертатися до не дуже відповідальної праці. Другий — зробити спеціальний укол, який скручує так, що навіть гамівна сорочка цього не зробить. Зрозуміло, що до Путіна обидва варіанти не будуть застосовані.

Зараз виглядає, що Росія втрачає свій статус світової наддержави і перетворюється на Північну Корею з усіма наслідками - санкціями, економічною та політичною ізоляцію. Будь-який адекватний лідер країни в такому випадку зупинився б і знайшов варіант, як із гідністю вийти з ситуації. Для цього потрібно перестати нагнітати істерію, як то робить кримська Рада, і шукати, як пояснити, що свого вони досягли. От мер Львова у своїх зверненнях говорить російською. Представити це російським споживачам, що завдяки їм в Україні перестали вбивати москалів та євреїв.

Путін же чинить навпаки - відступатися не хоче. Перенесення референдуму на 16 березня засвідчує, що він тільки загострює ситуацію.

Нам треба максимально робити інформаційний пресинг — показувати, що все робиться руками не сепаратистів, а російських військових.

У Європі розуміють, що Путін не зупиниться на Україні. Кримом не обмежиться. Трохи збереться з силами, затуманить усім очі, піде далі на Україну, потім - Молдова, колишній Балтійські республіки. У планах імперського мислення є відновлення контролю за всією колишньою територією Варшавського договору - Польща, Чехія, Угорщина. Якщо відбудеться пряма анексія, мають відбутися якісь військові заходи - в Севастополь має входити флот НАТО. Бо коли росіяни почнуть атакувати українські військові частини, це буде реальна війна.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі