Дайош революцію троянців!

Громадяни Трої!

Ми зазнали віроломного нападу данайської авторитарно-( итал. fascismo от fascio " союз, пучок, связка, объединение ")теократичної мілітаристичної країни. Це сталося внаслідок недолугих перших заяв та кроків наших горе-реформаторів, які зробили розбрат і привід для вторгнення. Та це гарні умови для народження справжнього демократичного єдиного суспільства. Станьмо глуздом на захист рідної Батьківщини! Відмовимось усі разом від пережитків минулого - тяги до срср з болотним присмаком, тотальної аморальності та егоїзму, націоналізму під загальним клерикальним соусом! Заради єдності та консолідації в таку тяжку годину!

"Культура, чесність, порядність, знання і освіта - домінантні ознаки в демократичному толерантному суспільстві!" Ось таке гасло сповна може згуртувати всіх нас, таких різношерстих. Але ніяк не по-звірячому примітивне "Украінська/слав'янська/радянська/віруюча/егоістична/багата/бідна і так далі людина є ліпша/гірша", яке веде окрім зомбування, розділення людей та самозбагачення влади лише до трупів після рубікону, який здатне роздивитися лише вищеперелічене!

Відстоювачі принад троянського коня, ми поважаєм вашу точку зору, але просимо хоча б зберігати нейтралітет. Свідомі троянці, давайте встанемо біля воєнкоматів, як це ми робили на Майдані. Тоді багато хто подумає і передумає стосовно рішень. Наразі ми іще не усвідомили, як і що за країна нас загарбує, то є вірогідність, що й окупанти поведуться і капутінізують! Діймо їхньою зброєю. Ніхто не хоче пострілів. Я публічно зізнаюсь, що першим хочу драпати ще до того, як не доведи господь, це прийдеться робити! От тільки нікуди... Але разом нас багато і нас не подолати! І це ми доводили уже у мирний спосіб не раз!

Докладніше про іншу революцію у блогах

http://gazeta.ua/blog/42144/svoboda-ravenstvo-bratstvo

http://gazeta.ua/blog/42073/ukrayina-vse-sche-chekaye-na-revolyuciyu

Фаши́зм ( итал. fascismo от fascio " союз, пучок, связка, объединение ") — обобщённое название

крайне правых политических движений , идеологий и соответствующая им форма правления

диктаторского типа[1][2] , характерными признаками которых являются национализм[3][4] , культ

личности , милитаризм , тоталитаризм [5][6] .

Итак имеем:

1 национализм: американцы /далее просто А/ - нет, славяне, /украинцы+русские/С/ - имеется;

2 культ личности а частично, с 100%

3 милитаризм оба есть, кроме укр

4 тоталитаризм а частично б 100%

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі