Іван Виговський
Борець за незалежність України від Росії, підписання договору про асоціативне членство України в Європейському Союзі.
19.01.2014

Що робити? Продовження

Думка Стецьківа про створення Народного Парламенту на Майдані заслуговує на втілення в життя. За прикладом Гриценка депутати-опозиціонери повинні скласти мандати злочинної ЗРади та створити ядро Народного Парламенту України, до якого повинні увійти 450 Дійсних представників Народу України (депутати-опозиціонери, члени Ради Майдану, члени громадських організацій ("Спільна справа" - Данилюк, Спілка Офіцерів - Манчуленко ...), інтелігенція ("1 грудня", письменники...)... . Крім цього повинен бути створений Народний Уряд України. Головою Народного Уряду України (тимчасового, до президентських виборів у березні-квітні) повинен стати Кличко, бо має найкращий рейтинг та найоптимальніші лідерські якості.

Кличко, як Голова тимчасового Народного Уряду України повинен в першу чергу призначити Народного Міністра Оборони (Тягнибок?) та Народного Міністра Внутрішніх Справ (Луценко?). Це ВАЖЛИВО, бо багато силовиків вже ГОТОВІ перейти на сторону Народу, але, будучи "людьми наказу", мають мати когось, хто цей наказ проголошує! Створювати полки народної самооборони, покликати Українську Повстанську Армію на допомогу! Бо це - повстання! Тимошенко повинна в кінці кінців визнати свою провину за прихід до влади Янека та вибачитись перед Ющенком. Так само, як і Третьяков, Бессмертних, Луценко та інші повинні вибачитись перед Ющенком. Нажаль спрацювала політтехнологія Кремля по обплюванню дійсно Народного Президента України.

Ющенко повинен увійти до Ради Майдану, до Ради Революції! Бо люди, які запитують: "Що ми отримали в 2004 році?" не розуміють, що без того, що отримали в 2004 році, революція 2013-2014 років не була б можливою!

Організація повстання повинна бути проведена за декілька наступних днів. Бо після Олімпіади в Сочі Путін може озвіріти. Як методи повстання необхідно долучити в тому числі і загальний всеукраїнський страйк та лобіювання санкцій проти банди Янека на заході. Читайте щодо цього мій попередній допис у моєму блозі "Що робити?".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі