Коло спонсорів

Абсолютна більшість громадян усвідомлює та часто говорить про проблему залежності політичних партій в Україні від великого капіталу та сприймають партії не як з'єднувальну ланку між суспільством та державою, а як державно-суспільний інститут.

Своє коло спонсорів мають всі загальновідомі нам політичні сили. Своїх спонсорів мають політичні партії, такі як Батьківщина, Фронт Змін, Партія Регіонів. Проблема тільки в тому, що спонсори даних партій якраз і є власниками великого капіталу, при чому збереження, чи навіть збільшення статків відбувається за безпосередньої підтримки профінансованих ними партій.

І тут постає питання відповідальності та вірності. Перед ким відповідати? Кому служити? На кого працювати? Відповідь дуже проста – працювати на тих і відповідати перед тими, від кого залежить майбутнє політичне життя політичної структури.

Звідси випливає інше питання, яке ми всі так полюбляємо ставити в досить песимістичному тоні:  А що можна зробити? Як це можна змінити? Логічною відповідь може бути тільки одна – самим стати спонсорами політичної партії. І тоді навіть не стоятиме питання відчуження політичної партії від громадян, не стоятиме питання, на кого власне працює політична сила та чиї інтереси відстоює. Адже БУДЬ-ЯКА політична сила працюватиме на тих, хто їх підтримує.

Ми можемо обурюватися щовечора, на кухні чи перед телевізором, ми можемо вестися на чергові обіцянки, ми можемо скільки завгодно ходити на вибори і голосувати за партії, які живуть за кошти великого капіталу та інтереси якого захищають, але так і не розірвавши зачарованого кола. До часу усвідомлення ціни залежності партій…

НАВІЯНО ЦИМ

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GxUGSDzPWRQ

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі