Іван Виговський
Борець за незалежність України від Росії, підписання договору про асоціативне членство України в Європейському Союзі.
05.01.2014
1

Що робити?

Усе геніальне є простим.

Оскільки в любій нормальній країні після двох місяців протестів влада пішла б у відставку з оголошенням позачергових виборів (у Грузії та Болгарії достатньо було трьох днів), а в Україні банда при владі чогось вичікує, Раді Майдану необхідно вірно виробити стратегію на найближчі дні, тижні, або навіть місяці.

Очільники Української Революції повинні сьогодні працювати на двох головних напрямках.

По-перше, Народ України потрібно готувати до генерального страйку. Бо злочинні накази не будуть виконуваться, просто НІКОМУ буде їх виконувати, бо службовці страйкуватимуть. Для цього потрібно вести АКТИВНУ мобілізуючу роботу в регіонах.

По-друге, потрібно проводити роботу в Європейському Союзі щодо санкцій до державних чиновників.Чогось лідери опозиції не наважуються попросити ЄС та США про санкції до головного злодія України - її сьогоднішнього президента.

Згоден з Олександром Данилюком, що режим Януковича в Україні ВЖЕ є по своїм злочинним діям копією білоруського. За окремими "показниками" режим Баті є ще більш жорстокішим за режим Бацьки. Тому санкції США та ЄС ПОВИННІ починатись із Януковича.

Якщо Рада Майдану потребує в питанні лобіювання санкцій проти банди в ЄС допомоги, прошу надіслати необхідну контактну інформацію на мій блог. У мене є деякі можливості щодо цього.

Здивований, що Олександра Данилюка немає серед членів Ради Майдану. Для мене Данилюк є одним із тих, які ПОСЛІДОВНО на протязі 3 останніх років виборювали волю України!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі