Учасниця Євробачення 2014 від України Марія Яремчук співачка-повія.

Як ми знаємо, що на Євробачення 2014, яке відбудеться у Копенгагені (Данія) поїде від України "українська" співачка Марія Яремчук. Чому я взяв у лапки слово "українська", бо не вважаю цю особу, гідною звання Української співачки, максимум чого вона гідна, то це звання співачки-повії нашої держави. Чому співачки повії, бо це звання треба теж заслужити, це звання ознчає, що данна особа продасця кожному хто їй заплатить, буде підтримувати навіть кривавого тоталітарного диктатора  та його вшиву шайку бандитів, якщо ті заплатять.

Ось і сталося так, як гадалося. Знаєте, я вже давно не вірю, що Євробачення це дійсно шоу, на якому перемагають таланти, може колись воно так і було, але зараз це шоу на якому перемагають гроші та ліжко. Недавно ця особа Марія Яремчук, зустрілася з прем'єром М. Азаровим (кровосісєм і папєредніком), який нагородив її медаллю за вклад у розвиток Української музики. Я слухав її пісні, коли ще не знав про її продажний вчинок, тоді коли повідомили, що вона поїде на Євробачення 2014 року, я слухав її пісні вони дійсно гарні. Але те, що вона заявила у відповідь шокувало все свідоме Українське товариство.

А заявила вона таке, що навіть у наших зірок Українських не спало б на думку. Частина з нинішніх зірок України, підтримували Євромайдан. Але такого від тої, яка їде представляти Україну на Євробаченні я чесно кажучи не очікував. Вона заявила про підтримку регіоналів, виявила бажання, що має намір підтримувати ПР на Президентських виборах, ось її слова: "Для меня было бы честью, и я хотела бы поддерживать "Партию регионов" на выборах и в целом, морально, и как певица". Вибачайте, що з російськомовного сайту, але це для того, щоб ви не сказали, що ето провокация и заговор Біндер. Є навіть фото з тієї зустрічі:

Буквально сьогодні на сайті "новини 24" побачив ще одну статтю, де вона виправдовується за свою продажність регіоналам, і починає вигадувати казки, чому вона вирішила підтримувати ПР на виборах. Представниця України на Євробаченні 2014 року Марія Яремчук пояснила своє рішення підтримати Партію регіонів бажанням об'єднати Схід і Захід України - "новини 24". Спочатку у мене не було слів, щоб щось сказати, бо такий аргумент видався настільки тупим та безглуздим, що просто слів не було, щоб описати весь цей маразм. Вже сказала що підтримую українофобський, антилюдський режим Януковича та його шайки злодіїв та шахраїв під назвою ПР. А то по таким заявам вона лише показала, наскільки готова вона лизати дупу цьому режиму, бо він буде платити їй гроші за це.

Але то лише мала частина з її інтерв'ю. Ось те, що ну ніяк не може відповідати здоровому глузду Українця, така аргументація лише у тих хто підлизує дупу цьому режиму і намагається відбілити його криваву та бандитську сутність. "Я людина аполітична, тому що, по-перше, я дуже молода, по-друге, я - співачка, що абсолютно не відноситься до політики. Моє рішення підтримати Партію регіонів не означає, що я влажу в політичні дебати. Це просто моя моральна підтримка, як молодої виконавиці із західної України. Ймовірно, пора об'єднуватися і неважливо - Схід це чи Захід. Треба вже бути на одній хвилі всьому українському народу і влади у тому числі" - "новини 24". Почну з найпершого, що кидається в очі і не має нічого спільного із здоровим глуздом.

Вона пише, що вона аполітична, і увага аргументує це тим, що вона молода і вона співачка, що абсолютно не відноситься до політики. Але тут же говорить таке: "Моє рішення підтримати Партію регіонів не означає, що я влажу в політичні дебати. Це просто моя моральна підтримка, як молодої виконавиці із західної України". В неї явно проблеми з мізками, або просто гроші засліпили її здоровий глузд і розум, але той, що продається за гроші у того і так немає ні розуму ні здорового глузду. Ти не влазиш у політичні дебати, мда ми настільки тупі, що повірили твоїй "аполітичності". Ага твоя "моральна підтрмка" іншими словами називається зрада, продажність ворогам України та Українців - Янучарському режимові за гроші. Ось, про що насправді йдеться. І не треба тут ляля про об'єднання Заходу і Сходу, ми і так єдині, на Майдані зараз західняки і східняки  стоять разом за Європейську Україну без Януковича та ПР, тож не треба нам твоє єднання з владою за гроші. З цима бандитами, узурпаторами, шахраями та вбивцями і рекетьорами не буде ніяких компромісів і діалогів, всі вони повинні  опинитися у в'язниці (чого вся Україна бажає).

А далі іще цікавіше. Читайте: "А я - не українська влада, щоб мене критикувати, а українська співачка. Тому не знаю, за що можна критикувати, оскільки я не сказала нічого такого, що може потрапити під критику і не приймала радикального рішення. Я, як була патріоткою, так і є. Буду продовжувати те, що робила раніше - співати" - "новини 24". Мда та ти прямо біла і пухнаста, що тебе немає за що критикувати. Та, як ти смієш ще і глузувати та насміхатися з України та Українського народу і виправдовуватися за свою продажність тим, хто влаштував криваве побоїще 30 листопада та 1 грудня. Ти не патріотка, а зрадниця, після тих слів в підтримку Янучар на виборах ти вже не патріотка, а продажна шкура. Це не означає, що Західна Україна підтримує ПР, як то кажуть "в сім'ї не без урода". Ага звичайно будеш продовжувати співати тільки змінила свого спонсора (ПР), який ненависний всім Українцям, а також зробила велику помилку у своєму житті. Вся Україна тебе буде ненавидіти, ось побачиш, що тебе підтримуватиме лише лохторат ПР та твої близькі,

На мою думку гнати тебе і твоїх спонсорів Януковича В.Ф. та ПР поганою мітлою з України. Шановне товариство, як закликаю вас до бойкоту Євробачення 2014, оскільки ми бойкотуємо всі товари та марки, що належать ПР, то будемо бойкотувати і її виступ, бо її спонсором є ненависний всьому Українському люду антилюдський, бандитський, українофобський режим Януковича.

І шановне товариство на закінчення своєї статті, я наткнувся ну просто на грандіозну новину і це теж про "фаворитку" регіоналів Марію Яремчук. І тут найцікавіше, її команду звинувачують у фальсифікації. Я не хочу наговорювати, але по моєму в її команді були представники ПР, бо хто як не ПР знається на різного роду фальсифікаціях. Ось вже заявляють про те, що смс за інших кандитаів відбору на Євробачення 2014 просто не приймались, заявляють що номерина які відправлялися смс за інших кандидатів були заблоковані. Очевидно, що ще до перемоги Яремчук пообіцяла підтримку ПР за пермогу у фінальному відборів. Ось вона ціна зради України та Українського народу - участь в якомусь Євробаченні. От жеж я зрадію, коли ПР погорить і тут на фальсифікаціях, особисто я цьому не здивуюсь. І скажу ще одне - диму без вогню не буває.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі