Олександр Бригинець
Журналіст, громадський діяч, Позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО
17.12.2013
3

Подвиг васильківців, які зупинили силовиків має бути увічнений

Звернувся до Васильківської міської ради та її голови з проханням розглянути можливість встановлення меморіальної дошки на місці вчинення мужнього подвигу жителями міста Василькова – біля військової частини А0704 та Васильківського коледжу Національного авіаційного університету, де жителі міста Василькова протягом п'яти діб стримували великий загін силовиків, намагаючись не допустити кровопролиття на Майдані Незалежності під час мирної акції протесту.

Силовий розгін Майдану був неможливий через мужність окремих громадян України. На жаль, не йдеться про мужність чиновників і силовиків, а йдеться про мужність жителів Василькова, які не побоялися стати на шляху озброєних "до зубів" бойовиків. Мужність цих людей, повинна служити прикладом для інших. Думаю, що їх подвиг повинен бути увічнений у новітній історії України.

Як відомо, протягом п'яти діб жителі міста Василькова стримували великий загін силовиків. Після того, як силові структури прорвали блокаду, вже за кілька годин почалася силова зачистка мітингувальників на Майдані Незалежності у м. Києві, що підтвердило важливість тих дій та намірів, які були вчинені васильківцями.

Військова частина А0704 та Васильківський коледж Національного авіаційного університету – це величезна територія, на якій розташовані десятки навчальних корпусів, казарм, адмінбудівель та навіть аеродром.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі