Ігор Попенко
Голова Вінницької обласної організації Всеукраїнської незалежної профспілки "Трудящі"
14.12.2013
3

Круглий стіл: „Три богатирі та соловей-розбійник"

Недавно за круглим столом зібрались три колишні „богатирі" та „соловей-розбійник". Перший український „богатир" запам'ятався нам тим, що при ньому ми здобули незалежність. Другий  - зберіг цілісність України. Третій „богатир", хто б про нього що не казав, але дав народові демократію. Чим же запам'ятається нам  „соловей-розбійник"? Він, як ніхто інший, об'єднав країну. Його диктаторські дії та демонстрація сили скликала людей з різних регіонів на Майдан.

"Богатирі" радили „солов'ю-розбійнику" першочергово покарати "своїх" та випустити заарештованих. Тільки в такому випадку буде надія посадити за стіл переговорів  опозицію, інтелігенцію, науковців, активістів. Але „соловей-розбійник" застряг у 1990-х. І звик діяти, як тоді, - м'язами, а не дипломатією.

Мені соромно, що Україна має таку владу.

Прірва між реальним життям українців та владою безмежна. У Держказначействі немає коштів на виплату бюджетникам зарплат, а вони сіють мільйонами, звозять своїх прихильників, стягують тисячі міліціонерів до Києва.

Але в контексті останніх подій я гордий тим, що українець. Проти людей порушують кримінальні справи, а вони все одно їдуть до Києва. Їх луплять по ночах кийками, а вони однаково сунуть до Майдану! Ну, як не пишатись таким народом!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі