ЗАКЛИК

У К Р А Ї Н Ц Ї ! Ми повинні усьвідомити: весь наш провід, починаючи від президента і закінчуючи головою райдержадмінїстрації – етнїчні москвини. Вони живуть по-москвинському, роблять по-москвинському і думають по-москвинському. Вони з тупою москвинською ненавистю до всього Українського "люблять" Український Народ і Україну. І навіть ті з них, що ідентифікують себе українцями – звичайні манкурти, які тупо і слїпо служать системі створеній москвинами.

Світлою плямою серед цього кодла Сатани стають Ради. Адже вплив на очищення Рад, попри тинатїчний спротив етнїчних москвинів, маємо ми – Українцї. Вони, етнїчні москвини, творять шалений спротив впливові Рад. Це викликає для них щораз більші (читай непереборні) труднощі. Ми повинні собі усвідомити, яка величезна і напружена праця чекає нас.

Ми мусимо набратися терпіння і з титанїчною впертістю нищити все те москвинське доти, поки і дух його не зчезне. Ми повинні зрозуміти, що москвин, особливо етнїчний, буде руками, ногами і зубами чіплятися за той земний рай, який ми йому створили на своїй нам Богом даній землї! Відчайдушно і вперто борімося! Адже не за горами той час, коли Українцї стануть пишатися своїм Президентом! Адже ми приречені Богом на Безсмертя! Адже ми – Божий Народ!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі