Іван Виговський
Борець за незалежність України від Росії, підписання договору про асоціативне членство України в Європейському Союзі.
11.12.2013
8

Де ви, українські генерали Лебеді?

Янукович не розуміє, що введенням надзвичайного стану він прискорить повалення своєго режиму. Бо ситуація нагадує серпень 1991 року в Москві. Українці напевне сприйматимуть такий сценарій за намагання повернути "совок". Це лише підігріє хвилю народного гніву.

Стосовно такого можливого розвитку подій доречно нагадати українським військовим, офіцерам та генералам, про генерала Лебедя, який мав мужність не злякатись хунти та розвернути свій військовий підрозділ на захист повсталого Білого дому та Єльцина. Пізніше Єльцин призначив мужнього генерала Лебедя Міністром оборони, подякувавши таким чином за його хоробрість.

Вірю, що і серед наших доблесних військових знайдеться немало нащадків славних та вільнолюбивих козаків, які принаймі відмовляться виконувати злочинні накази рецидивістів із влади. Після подій 1 грудня 2013 року влада, показавши своє дійсне обличчя шапкокрадів та "шльоперів"-гопників, втратила свою легітимність. І тепер уже керівники Євромайдану мають повне право виступати від імені народу.

Так само, як і українські офіцери та генерали мають повне право сказати своє слово на захист Народу України.

Хлопці, сьогодні, можливо за Вашої допомоги, створюється новітня історія вільної та незалежної України!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі