На Троєщині системно не працюють світлофори

На перехрестях вул. Милославська - вул. Лисківська та Милославська - вул. Леніна (біля села Троєщина) систематично не працюють світлофори.

Наскільки мені відомо, Київдорсервіс має моментально дізнаватися про поломку світлофорів завдяки автоматичній системі керування дорожнього руху: чергові на спеціальному пульті бачать, коли з ладу виходить якийсь світлофор.

Як стверджують у самій службі, на місце поламки вирушають майстри, які мінімум протягом трьох годин (максимум протягом дня) з'ясовують причину неполадки і ремонтують світлофор.

Але, як повідомили жителі навколишніх будинків вул. Милославської, світлофори на цих перехрестях не працюють систематично, а не день чи всього три години - їх ніхто не ремонтує.

Думаю, зайвим буде згадувати про всі небезпеки, які несе в собі непрацюючий світлофор – це загроза для життя автомобілістів та пішоходів. Але окрім того, особливу небезпеку несе в собі поломка світлофора саме у цьому місці - межа Києва - оскільки цією дорогою на природу їдуть безліч велосипедистів та ідуть пішки мешканці Троєщини.

Звернулася до голови КМДА О. Попова та до служби експлуатації і ремонту технічних засобів регулювання дорожнього руху Київдорсервісу з вимогою відремонтувати непрацюючі світлофори на перехрестях вул. Милославська - вул. Лисківська та Милославська - вул. Леніна та надати письмову відповідь щодо причин їх системної несправності.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі