Через неузгодженість дій влади пів-Києва може отруїтися водою

Через неузгодженість проекту прокладання трубопроводу для зниження рівня води у відстійнику, розташованого у Вишгороді на Київщині, зливові води з відстійника потрапили у Дніпро. Розташовані нижче за течією водозабірні споруди Дніпровської водопровідної станції (ДнВС) забезпечують питною Київ.

Ситуація, коли хтось із кимось чогось не узгодив, а через це пів-Києва опиняється перед загрозою отруєння неякісною водою – жахлива.

І Київодоканал, і голова КМДА О. Попов повинні робити все для того, щоб таких загроз не було взагалі. Повинна ж бути якась домовленість між містом і областю, про спільний контроль робіт, які можуть завдати шкоди столиці.

Звернулася до голови КМДА О.Попова з вимогою оприлюднити інформацію щодо того, які заходи вживає київська влада, щоб уникнути потрапляння відходів у систему Дніпровської водопровідної станції.

Від якості води в організмі людини залежить мало не все. Забезпечення киян якісною водою у трубопроводі – це одна з ключових задач, яка стоїть перед владою. І помилки влади у цьому питанні можуть призвести до непоправних наслідків.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі