Анатолій Вітів
Народний депутат України VII скликання. Голова Волинської обласної організації ВО "Свобода".
07.11.2013
41

Шанси на підписання Угоди про асоціацію катастрофічно зменшуються

Сесія Верховної Ради так і не почалася. Янукович під час консультацій як завжди вішав на вуха Коксу та Кваснєвському локшину.

Хоч він і завірив європейських партнерів, що ПР дасть голоси, коли почалася нарада голів фракцій Єфремов знизав плечима, мовляв він нічого не знає і не має повноважень ухвалювати такі рішення.

Останній день для ухвалення рішення – вівторок, адже вже у четвер місія Кокса-Кваснєвського представить свій звіт. Тому опозиція зібрала підписи, щоб скликати позачергову сесію наступного тижня, але важко сказати як поведуть себе "регіонали".

Скоріше за все, вони просто її проігнорують, а часу залишилося напрочуд мало і через невиконання умови щодо Тимошенко підписання угоди з ЄС може бути зірвано. У разі провалу проект Україна-Європа можна буде закрити.

Янукович звик грати в наперстки та "розводити катят" і тепер хоче "розвести" Європу та український народ. Якщо все станеться за песимістичним сценарієм, то єдиним способом вирішити долю України буде вийти на вулицю та силою праведного народного гніву змести цей бандитський режим.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі