В Европу через...інтеграцію

Уряд Миколи Азарова 19 лютого подав до Верховної Ради України відверто прогомосексуальний законопроект № 2342. Назва – "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії дискримінації в Україні".

Це зроблено на вимогу чиновників Європейського Союзу напередодні можливого підписання Угоди про Асоціацію "Україна – ЄС" у Литві (28-29.11.2013 р.) У чому полягає реальна загроза від цього законопроекту?

1. У разі ухвалення закону, вперше в Україні на законодавчому рівні з'явиться поняття "сексуальна орієнтація" (зміна статті 2 Кодексу законів про працю). Після цього уряд і парламент не можна буде спинити від подібних і ще гірших ініціатив. Далі слідуватиме надання додаткових прав представникам сексменшин (легалізація одностатевих "шлюбів", всиновлення ними дітей) та повне зелене світло для ЛГБТ, які не тільки руйнують сім`ю, але і всі підвалини здорового суспільства.

2. Вводяться безпрецедентні поняття на законодавчому рівні, а саме – непряма дискримінація, оголошений намір про дискримінацію, підбурювання до дискримінації, пособництво у дискримінації (ст. 1 та 5 ЗУ Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні). Що це означає? Це означає, що все, що ви могли б зробити чи не зробити і це кимось із представників сексменшин буде представлено як непряма дискримінація – то це вже буде вважатися дискримінацією – прямою, непрямою, наміром чи підбурюванням! Або якщо ви захотіли сказати в церкві чи в робочому колективі, що гомосексуалізм це гріх чи збочення, то це буде розцінено не тільки як намір про дискримінацію, але і підбурювання цілої громади до дискримінації. І тоді ви ризикуєте понести за це адміністративну і навіть кримінальну відповідальність. Таким чином знищується свобода слова і свобода віросповідання!

3. Законопроект розширює перелік рівнів відповідальності – включно із кримінальною. Якщо чинний закон передбачає лише відповідальність, яка передбачена законом, то цим законопроектом вже чітко передбачені можливі форми відповідальності, а саме адміністративна, цивільна і кримінальна (ст. 16 ЗУ Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні). І що найгірше, свою невинуватість будете зобов`язані доводити Ви, а не представник сексменшин. Це реальний спосіб для сексменшин закрити рота всім, хто скаже, що вони "не такі"!

4. Одна з найгірших гомосексуальних ініціатив у ст. 60 Цивільного процесуального кодексу України, а саме – у разі наведення позивачем фактів, які дозволяють припустити, що мала місце дискримінація, обов'язок доказування необґрунтованості позовних вимог у цій частині покладається на відповідача. Тобто, вже не геї будуть змушені доказувати, що ви їх дискримінували (наприклад, під час церковної проповіді назвали це гріхом чи збоченням), а вже священнослужитель буде зобов'язаний доводити, що він нікого не дискримінував. У разі запровадження цієї норми слід чекати величезну кількість позовів і найперше до священнослужителів та всіх моральних людей чи організацій. У такий спосіб знищується принцип презумпції невинуватості!

5. Законопроект пропонує ввести заборону ВСІМ, а саме: органам державної влади і місцевого самоврядування, їх посадовим особам, юридичні та фізичні особи, тобто, звичайним громадянам, здійснювати будь-яку так звану дискримінацію, "намір про дискримінацію, непряму дискримінацію, підбурювання до дискримінації" (ст. 6 ЗУ Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні). Ось вам і принцип закритого рота! Хто думав, що нам ще далеко до Сполучених Штатів чи до Західної Європи, де вже священнослужителі та люди доброї совісті бояться говорити, що гомосексуалізм – це гріх і збочення? "Ласкаво просимо" до такої ж України у разі прийняття законопроекту №2342! Що можна робити в такій ситуації? Головне не мовчати і не бути байдужими! Що найменше – дайте цю статтю іншим, поширюйте інформацію у соціальних мережах, пишіть листи Президенту, народним депутатам, головам фракцій Верховної Рад, робіть пікети і все, що можливо! Тільки не мовчіть!

Звертаємося до Президента, Кабінету міністрів і Верховної Ради з вимогою не розмінювати вічні цінності на сумнівні пропозиції!

ВІДХИЛИТИ законопроект №2342 – про унормування гомосексуалізму!

УХВАЛИТИ законопроект №0945 (8711) – про заборону пропаганди гомосексуалізму!

УХВАЛИТИ законопроект №158-VII (1155) - про заборону спрямованої на дітей пропаганди одностатевих сексуальних стосунків

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі