Сільські школи виграли ремонт

золотий пензлик Ні для кого не секрет, що стан шкільних освітніх кімнат та кабінетів напряму впливають на оцінки учнів. Серед ошатних чистих відремонтованих "стін" думається краще, а навчальний матеріал приємніше засвоюється. І якщо в міських школах за рахунок місцевих дотацій, піару депутатів, внесків корпоративних меценатів та батьків досягнути "оновлення" класних кімнат доволі легко, то на селі це є проблематичним.

Але вирішення цієї проблеми, хоч і не в глобальному плані, а в локальному, знайшла Запорізька Обласна Молодіжна Організація "Наше щасливе життя". Починаючи з вересня 2010 року вона реалізує власний некомерційний культурно-мистецький проект - Художня Премія серед учнів і шкіл "Золотий Пензлик", який покликаний розвивати сучасну молодь та дітей як творчих особистостей та відзначати активність шкіл.

З вересня 2011 року яскравим кольоровим Партнером проекту виступає Компанія "Caparol" (ДП "Капарол-Україна"), яка щороку виділяє на нагородження найактивнішої школи "Золотого Пензлика" набір фарб та колорантів для ремонту та/чи оздоблення кабінету малювання.

У травні 2012 року отримала набір фарб та колорантів Вознесенська загальноосвітня школа I-III ступенів Мелітопольської районної ради Запорізької області. Серед сільських шкіл Запорізької області, її учні надіслали найбільшу кількість робіт - 71 малюнок. (71 малюнок). Так як кабінет малювання в них було раніше відремонтовано власними силами, завдяки подарунку від Компанії "Caparol" вони провели ремонт кабінету інформатики.

золотий пензлик золотий пензлик золотий пензлик

У травні ж 2013 року, найактивнішою сільською школою проекту стала Радянська ЗОШ І-ІІІст. Білозерської райради Херсонської області. Її учні надіслали на адресу Оргкомітету найбільшу кількість робіт - 167 малюнків.
За свою активність, ця школа отримала набір фарб та колорантів від Компанії "Caparol", завдяки яким було проведено ремонт кабінету англійської та малювання. Також, від партнера проекту - КБ "ПриватБанк", ця школа отримала сучасний комп'ютер.

золотий пензлик золотий пензлик


У 2013/2014 навчальному році в її рамках за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту АР Крим та обласних Управлінь і Департаментів освіти реалізується національний конкурс "Краса та розум України". 12 його переможців з числа учнів отримають пам'ятні відзнаки, подарунки та грошові премії від 200 до 400грн кожен та кожна, а директори трьох найактивніших шкіл проекту - по сучасному планшету.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі