Mикола Михник
ГАРМАТИ НЕ МУСЯТЬ СТРІЛЯТИ ! Чернігів. Пенсіонер, дитя війни. Інженер - гідротехнік. Мудрим не став, бо в селі проживав тільки до закінчення десятирічки, звідки перейняв трохи розсудливості... Отож і ділюсь.
30.08.2013
32

Прочитав – очам не повірив

Прочитав – очам не повірив. Це ж треба так зпоганити відчуття св'ята, щоб приурочити нагородження до Дня незалежності головних "борців" за незалежність – московських ставлеників Дмитра Табачника, міністра освіти та науки, митрополита одеського Агафенгала, що відкрито ненавидить Україну, депутата - перевертня Жванію та міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка (за Врадієвку і організацію втечі регіонала Петра Мельника?).

Та чому так?..  Зрозумів, коли дочитав весь нагородний список. В ньому фігурують два євреї, які отримали вищу державну нагороду Героїв України – Борис Дейч і Міхаїл Резнікович… Згадав, що Героями Громадянської війни були тільки євреї, бо Ленін і Троцький після Жовтневого перевороту на ключові посади призначали євреїв, які "чужаків у свою установу" не допускали.

Безперечно, сьогодні подібне відбувається в Україні. Мільярдери – всі євреї. У Верховній Раді українців четверта частина, на владних ключових посадах – те ж саме... Це ж треба нам, українцям, бути настільки совковими, недолугими і зомбованими, щоб не мати в державі Україна української влади! Та так буде й надалі, доки три чверті виборців вкидатимуть б'юлетені за висуванців ПР, "Батьківщини" і КПУ.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі