Олександр Бригинець
Журналіст, громадський діяч, Позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО
23.08.2013
2

Оболонцям за ціле так і не дали гарячу воду

В семи будинках на вул. Північній та просп. Героїв Сталінграда (ЖЕК№ 511) з 8 червня 2013 року відсутнє гаряче водопостачання.

З відповідною скаргою і проханням допомогти вирішити проблему звернулися до моєї депутатської приймальні мешканці зазначених будинків.

Як розповідають оболонці, ніяких ремонтних робіт в районі будинків не ведеться і не велося. Вони кілька разів зверталися по телефону на гарячі лінії до ЖЕКу, але комунальники ніяк не відреагували на звернення оболонців. Як тільки підходила дата включення водопостачання на дошках оголошення біля під'їздів з'являлося інше оголошення про перенесення дати включення гарячого водопостачання.

Ми всі звикли, що у нас на 2-3 тижні відключають гарячу воду, але щоб на все літо – це нечувано. Майже три місяці ЖЕК морочить голови оболонцям. Кияни пройшли всі інстанції, які тільки можливо, але ніхто не зважив на порушення їхніх прав.

Саме тому я прошу Попова провести розслідування щодо цієї ситуації, вимагаю не лише терміново вжити всіх засобів і включити гарячу воду, щоб діти до 1 вересня змогли помитися гарячою водою в своїх квартирах, але й покарати тих, з чиєї вини сталося неподобство, щоб в майбутньому інші чиновники відчували відповідальність за свої дії чи бездіяльність перед громадою.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі