Єдність, спілкування і план змінювання України це наша головна запорука перемогти бандитську владу!

Декілька днів тому спілкувався на форумах щодо опозиційних активістів і провладних. У свій бік прочитав дуже багато розлючених відгуків. Мовляв, ми продались і самі найпоганіші у всьому світі люди. Мені було трішечки образливо читати це в свій бік.

Так, я активіст! ОПОЗИЦІЙНИЙ по відношенню до Віктора Януковича. Активіст не з партії, не з руху. Ходжу на акції томущо знаю що в країні потрібно змінювати абсолютно все! Томущо вся ця система прогнила і провладні втратили межу вседозволеності.

Нажаль боротися дійсно важко. Я і мої друзі-активісти, однодумці ходимо на акції і намагаємось змінити хоча б сприймання цієї влади на бандитську. Більшість акцій закінчуються у відділку. Організаторів арештовують, погрожують, б'ють, калічать. Рідних залякують і шантажують. І після всього цього "сліпі" люди які вірять у "святого" Януковича пишуть що ми продались, не маючи на це доказів і жодного морального права.

Я не знаю, можливо людям подобається така Україна. Можливо люди мазохісти і вірять у януковичів, тітушок. Можливо вони змирились що це життя таке?! Та ні, не потрібно миритись і життя буде зовсім іншим, таким, як ми його омріяли.

Коли я приїжджав у Первомайськ, а там знають що я активно ходжу на акції і виступаю проти режиму Януковича то одна бабця мені дякувала що ми не здаємось і що вона вірить у наші спільні дії, а інша тітонька сказала що вона буде голосувати за Януковича і в 2015 році томущо він обіцяє підвищити пенсії. Смішна... Потрібно було все вже зрозуміти хто є хто, і казки не вигадувати!

Я не знаю що буде далі. Я сподіваюсь люди до Президентських виборів зрозуміють правду і зроблять правильний вибір. Для того аби люди зрозуміли яким правильним вибір повинен бути, потрібно з ними спілкуватись, доводити що януковичі вони бандити, і що обов'язково потрібно боротись проти цього свавілля.

Аби люди дійсно зрозуміли що нас розрізняє, потрібно написати свій план дій.  План звільнення країни від олігархічної орди. Тому, я прошу активістів, блогерів пишіть про українське змінення, пишіть те, що ви в силі змінити особисто, або ж поради опозиційним політикам. Томущо ми не повинні просто викрикувати гасла, а потрібний реальний план дій.

Єдність, спілкування і план змінювання України це наша головна запорука перемогти бандитську владу!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі