Валерій Димов
Директор Центру суспільно-інформаційних технологій "Форум"
29.05.2013

Офшорна обслуга наркокартелів може включити в число своїх клієнтів Клюєва та Княжицького?

Виглядає, що тема ТВі не згасне, як сподівалися організатори його захоплення. Ані мантри нового менеджменту, що канал працюватиме без змін, ані широко анонсовані нові програми не піднімають його рейтингів, а, головне - не знімають головного запитання: чи пройде в європейському суді фокус-покус Радченка-Сівковича (Клюєва)-Княжицького?

Вчора "Українська правда" виклала документи, які дуже чітко показують зовнішніх партнерів рейдерської команди. Крок за кроком там опублікована хронологія "юридичного супроводу" рейдерського захоплення  каналу.

В якій компанії Радченко-Сівкович (Клюєв) та Портніков-Княжицький змінювали власника каналу? В якій компанії підробляли документи?

Для того, щоб по-швидкому "переоформити власність", вищезгадана команда користувалася  послугами такої собі Рейчел Емі Еріксон (австралійської одинокої матері, на якій висить двісті фірм та яка після запуску кримінальних справ повідомила, що загубила паспорт ) та її цивільного чоловіка - власника новозеландської "пральної машини" для "брудних" грошей - Яна Тейлора.

Тепер Ян Тейлор у своєму резюме може сміливо вказати: надавав послуги мексиканським та колумбійським наркокартелям, азіатським мафіозним угрупуванням "Триади", терористичним мережам та уряду Північної Кореї, а також керівництву Ради Нацбезпеки України, та опозиційному(?) депутату пану Княжицькому.

Виходить, що обслуга наркокартелів та терористів обслуговувала українських керівників Радбезу, а спецоперація готувалася ще з 2011 року. Тобто посланець Радбезу Радченко та нібито демократ Княжицький досить тривалий час контактували із людьми, пов'язаними з міжнародним злочинним угрупуванням, що компрометує чиновника будь-якої цивілізованої країни. В Україні такі зв'язки, поки що, на жаль, не є порочними -  суспільство до них звикло. Втім, європейське правосуддя - не Печерське, і не Єнакієвське.

Європейські  суди зазвичай об'єктивно розглядають подібні справи, а британські правоохоронці та суди (з огляду на перші рішення та кримінальні справи проти Альтмана, Белмор та Рейчел) не мали навіть травневих вихідних.

Міжнародне злочинне угрупування, Альтман, Рейчел Емі Еріксон та Ян Тейлор стали курками-несушками,  які, окрім підробки підпису на продаж каналу, ще й висиділи для керівників українського Радбезу п'ять пташенят-компаній, яким де-юре планувалося роздати активи каналу. Проти вищезгаданих осіб порушено кримінальні справи. А компаніям Альтмана Високий суд Англії заборонив операції каналу.

Скандал, який новий менеджмент намагався заспокоїти програмами про мистецтво та обіцянками розвитку, тільки набирає обертів. І фінал його може бути цілком непередбаченим.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі