Анатолій Вітів
Народний депутат України VII скликання. Голова Волинської обласної організації ВО "Свобода".
20.05.2013
2

За ініціативи "Укрзалізниці" скасовано транспортне сполучення між Луцьком та Львовом

Кабмін Азарова та "Укрзалізниця" продовжують злочинну політику "покращення" у сфері транспортного сполучення, намагаючись повністю ізолювати обласний центр Волині від Львова та інших міст Західної України, що є абсолютно неприпустимо.

Так, у новому розкладі, який вступить у дію 26 травня, відсутні три прямі потяги до Львова, Івано-Франківська та Чернівців. Це потяги: № 667/668 "Ковель-Чернівці", № 801Л/ 802Л "Ківерці-Львів" (так званий рейковий автобус) та № 6379/№ 6380 "Ківерці-Підзамче". Скасування зазначених потягів означатиме, що віднині з Луцька до Львова буде неможливо дістатися залізничним транспортом. А, через практичну відсутність автотраси Луцьк- Львів, зумовлену небажанням "Укравтодору" виконувати свої прямі обов'язки та систематичне розкрадання коштів, виділених на ремонт доріг, лучани втрачають будь-яку можливість дістатися до обласного центру Львівщини.

Очевидно, що існуючу владу абсолютно не турбує постійне погіршення якості роботи "Укрзалізниці", скорочення кількості потягів, подорожчання послуг та занепад транспортної інфраструктури України. Партії регіонів байдуже, що через бездарну ініціативу окремих посадовців тисячі волинян не зможуть дістатися на навчання чи роботу до Львова або просто відвідати один з туристичних центрів України. Залізничний вид транспорту сьогодні є фактично єдиним способом безпечно доїхати з Луцька до Львова через відсутність автошляху Луцьк- Львів. Однак, і цього виявилося замало для влади, яка створює штучний транспортний колапс в Україні.

З цього приводу я готую депутатське звернення до прем'єр-міністра України Миколи Азарова з вимогою скасувати злочинну ініціативу "Укрзалізниці" та відновити повноцінний транспортний зв'язок між Луцьком та Львовом, а також з іншими містами Західної України.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі