М'язи і книжки

У мене найкраща у світі робота: можна реалізувати всі свої фантазії, навіть еротичні. Якщо ви жінка і скажете, що ніколи не хотіли помацати чоловіче тіло з кубиками і рельєфними...ммм... м'язами — не повірю. Отже, в терміновому порядку організовую еротичну фотосесію — подарунок жінкам. Однак маю кілька умов: перша — еротика має бути інтелектуальною, друга і третя — треба знайти гарного фотографа і моделей, які готові роздягатися. Безкоштовно.

Перше просто: лейтмотив фотосесії — заохочення читання, тобто оголені чоловіки з книжками в руках, зубах чи куди там ще їх можна притулити, провокують жінок читати, показують чоловікам, що й з книжкою можна виглядати гарно, а не тільки зі штангою чи цигаркою. Фотограф знайшовся сам. З третім пунктом — халепа. Ревізія й інвентаризація чоловічих ресурсів в офісі показала: з 16 чоловіків 7 пенсійного віку, 6 не годяться (одружені, надто скромні, не ті параметри), 3 — те, що треба. Виявляється, що є у нас борець, бодібілдер та паркурист. Почалися складні переговори і пошук професійної моделі. Модель знайшлася через соцмережі. Справжній бодібілдер із масою у 100 кг, виступає на змаганнях, але тіло ще не зіпсоване їхньої професійною "красою". Домовитися працювати "за спасибі" мені допомогло вміння "пускати бісики".

Дали ми цій горі м'язів квітку в зуби, з нею він упорався на раз-два — не вперше має справу з таким реквізитом. А от книжку бачив вперше. Вперше після школи. Словник синонімів взагалі ввів його в ступор. Про словник рим Караванського, за який колись могли посадити, взагалі мовчу. Тому він вирішив справити враження інакше — без розминки ця стокілограмова маса сідає на шпагат! І при цьому позує на камеру!

Після цього записалась на пілатес. Соромно якось, коли така махіна так володіє своїм тілом, а для мене з нещасними 50 кг шпагат — примарна мрія. Як для нього 30 синонімів до слова "йти".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі