Так що ви всеж "празднуете" ?

Цей мій пост присвячений національній ганьбі радянсько-українських чоловіків.

Поговоримо про наближення так званого "свята - 23 лютого".
23 лютого в Україні радянські люди відзначають як "день захисника вітчизни", незважаючи на те, що, українські чоловіки мають як мінімум дві інших дати для цього :
- офіційний День створення сучасних Збройних сил України 6 грудня !
- козацько-повстанський свято Покрови 14 жовтня !

Але сучасні чоловіки принизливо й ганебно для себе, як чоловіків, як воїнів, як захисників свого народу, як радянські колабораціоністи продовжують святкувати день окупаційної для своєї країни "день радянської армії та військово-морського флоту".
Але чи знають ?, і чи замислюємося вони, що святкують?

Радянські окупанти стали святкувати цю дату з 23 лютого 1919 року.
Але з початку 1918 року Незалежна Україна - Українська Народна Республіка - та її уряд - Центральна Рада - перебували у стані війни з радянською Росією та її червоною армією. 22 січня Центральна Рада у Четвертому Універсалі проголосила незалежність УНР. 29 січня відбувся героїчний бій під Крутами, а 9 лютого радянські війська Муравйова захопили Київ і вчинили горезвісну різанину за українське слово та вишиванку. 2 березня німецько й українські війська звільнили Київ від більшовиків, якраз напередодні Брестського миру.
Так само в лютому 1919 року, коли Москва святкувала річницю "РККА", ця сама "РККА" в Україні воювала з армією УНР та Українською Галицькою армією (УГА), які робили останні відчайдушні спроби відбити свою країну у "червоної орди".

Тому чиїми наступниками ви є, коли святкуєте "день захисника вітчизни" 23 лютого ?
Ви зрадили наших прадідів ставши радянськими колаборантами !
Лише радянські українці ганебно святкують день окупаційної армії своєї країни, до цих пір страждаючи комплексом "кастрований нації" в той час як латишів, литовців та естонців цілком влаштовують дні СВОЇХ національних армій!
Так кому потрібно 23 лютого в сучасній Україні ?
Згадайте ж, зрадники, Січових Стрільців і генерала Шухевича та воїнів УПА - вони не святкували 23 лютого, а билися до кінця за Батьківщину ...
Боротьба з радянським Ворогом триває ...

Слава Україні !

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі