Для псевдо пропагандистів енергетичної незалежності

Деякі "діячі", пов'язані з Народною партією закидають "Свободі" свідому боротьбу проти здобуття Україною енергетичної незалежності.

Таке твердження виникло на фоні заяви про те, що політ сила буде боротися проти видобутку сланцевого газу на Харківщині, запаси якого в Україні досить таки великі. Не можна заперечити, що від енергетичної незалежності на сьогоднішній лей напряму залежить незалежність політична.

Але чи впевненні такі критики діяльності партії, що якщо не перешкоджати видобутку цього ресурсу на території Харківщини зокрема, та України загалом, то це дасть нам енергетичну незалежність?

Хотілося б нагадати, що розробкою родовищ займеться компанія Shell. Той самий енергетичний гігант, який ніколи ні перед чим не зупиняється, в тому числі, перед загрозою завдання шкоди екології.

Так от у мене назріло запитання до тих, хто вважає, що "Свобода" цитую: "цілеспрямовано та послідовно бореться з намірами забезпечити енергетичну незалежність держави, використовуючи для цього демагогію".

Чи справді можна розраховувати, на те що коли іноземна компанія буде заробляти гроші на розробці українських ресурсів, а сумнівів у тому, що це буде левова частка прибутків, Україна здобуде енергетичну незалежність?

І навряд чи власники та функціонери компанії думають над тим, як це допоможе забезпечити українців дешевим теплом, що мало би бути логічним результатом такої діяльності в плані соціальної політики, адже відповідно до Конституції, саме український народ є власником всіх природних ресурсів, тобто використовуватися вони повинні не для збагачення "сім'ї", олігархів, можновладців та іноземних корпорацій.

Ось це, як раз і є демагогія, яку використовують пропагандисти відкушування від України чергового ласого шматка.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі